Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO, Vychádzky so psom nič nenahradí: Nechcete nového?

Už dávnejšie sme rozbehli seriál o zatúlaných psíkoch. Tých, ktoré si v prípade vášho záujmu môžete zobrať domov a vytvoriť im príjemné prostredie.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, Vychádzky so psom nič nenahradí: Nechcete nového?
4
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

O psíky sa ich pôvodní majitelia nemohli ďalej starať, alebo sa im jednoducho zunovali. I vďaka nepochopiteľným dôvodom zvieratá potom zostávajú opustené na ulici. Vďaka pracovníkom OZ Zatúlané psíky Šaľa skončia v ich útulku, pokiaľ nenájdu nových láskavých majiteľov.

Pozrite si našu fotogalériu aj s popisom o každom štvornohom miláčikovi. Ak si vyberiete nového spoločníka, čo najskôr sa ozvite OZ Zatúlané psíky Šaľa a dohodnite si návštevu a ostatné detaily odberu chlpáča.

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

ÁRES. Nádherný a majestátny Áres je nekompromisným strážcom. Áresko je senior, 12 + rokov a veľa času mu neostáva napriek tomu, že je v skvelej forme. Tento majestátny, takmer 50 kg fešák si zaslúži dožiť vo svojom…

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

ARWEN bol adoptovaný ako šteniatko z útulku. Keď rodine zmizol, vôbec im nechýbal a tak sa len náhodou po pol roku na ulici ocitol zas v útulku. Kde už pol roka opäť čaká… Za svoje necelé tri roky si Arwen prešiel všeličím a potrebuje domov, kde sa naučí dôverovať človeku a získa zázemie, ktoré mu tak veľmi chýba.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

PAURO je psík, ktorý nezažil lásku a náklonnosť človeka. Vyrastal od šteniatka do roka veku v opustenom dome. Teraz trávi už druhý rok v útulku. Bez dotyku, bez dôvery, Pauro je nádherný psík, ktorému uniká tak veľa.Životom v rodine by veľmi získal.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

GRIGIO je nádherný striebristý psík typu španiela a brat Paura. Aj on už tretí rok svojho života prežíva bez človeka po svojom boku, puto človek-pes nikdy nezažil. Grigio sa nechá pohladiť a poláskať, je na ňom vidieť, že by sa takému priateľstvu vďačne oddal. Chýba mu iba ten správny pán.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Majú nový domov!

Iste ste si všimli, že sme nedávno hľadali s OZ Zatúlané psíky umiestnenie pre dva psy a jedného kocúra. Pracovníci šalianskeho útulku s radosťou oznamujú, že sa ich všetkých podarilo umiestniť. Po tom, čo sa ich pôvodná majiteľka musela vzdať kvôli zdravotným problémom, už si zvykajú v novom prostredí. Fajes, Glória a kocúr Edgar tak, veríme, že našli svoje šťastie.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM