Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO: Vianočná súťaž Trnovčanov vrcholí, hlasovať môžete už len pár dní

V dedine vymysleli jedinečnú akciu. V predvianočnom období si obyvatelia vyzdobili svoje domy, byty, predzáhradky a môžu vyhrať!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vianočná súťaž Trnovčanov vrcholí, hlasovať môžete už len pár dní
Zdroj: archív Trnovec nad Váhom

Išlo o to, aby vianočná výzdoba súťažiaceho bola žiarivá a pôsobivá. Keďže svetielka získavajú v našich končinách čoraz väčšiu obľubu, svoj dom si blikotavými reťazami zdobí pomaly každý. Niekto dá prednosť elegantnému jednofarebnému osvetleniu, iný sa rád pohrá s vodopádom farieb a vidieť už aj žiariacich Mikulášov, či svetielkujúce soby.

Naj vianočná výzdoba

Súťaž o Najkrajšiu vianočnú výzdobu sa začala 9. decembra 2017. Jej ukončenie organizátori z miestneho obecného úradu naplánovali na 6. januára 2018. Práve do „Troch kráľov“ môžu občania vyberať tú naj zo všetkých.

Podľa slov miestnej kultúrnej referentky Ivety Mesárošovej sa do súťaže prihlásilo niekoľko súťažiacich. Tí poslali fotografie svojich vianočných diel na požadovanú adresu a vy im už môžete prideľovať hlasy prostredníctvom sociálnej siete. Po 6. januári 2018 sa zíde komisia a vyhlásia víťaza. Ten si za najvyšší dosiahnutý počet hlasov prevezme odmenu.

Zviditeľnenie aj podpora

Zmyslom originálnej súťaže je „podporiť a zviditeľniť obec, ale aj všetkých, ktorí neľutovali námahu a čas a vianočnou výzdobou a osvetlením skrášlili svoj dom, záhradku alebo predzáhradku,“ vyhlásili organizátori. Na obyvateľoch Trnovca nad Váhom ostáva teraz len jediné. Vybrať tú naj vianočnú výzdobu. Urobiť tak môžete lajkom na facebookovej stránke obce.

Fotografie súťažiacich si môžete pozrieť v našej FOTOGALÉRII priloženej k článku.

FOTO: Vianočná súťaž Trnovčanov vrcholí, hlasovať môžete už len pár dní
13
Galéria
Zdroj: archív Trnovec nad Váhom
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM