Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO, Trom zvieracím útulkáčom hľadajú nový domov: Urgentne potrebujú pomoc!

Iste už poznáte náš seriál o psíkoch, ktoré potrebujú nových pánov s obrovským srdcom. Chcete si osvojiť psíkov a kocúra?

Ilustračný obrázok k článku FOTO, Trom zvieracím útulkáčom hľadajú nový domov: Urgentne potrebujú pomoc!
6
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Občianske združenie Zatúlané psíky Šaľa, ktoré sa o zatúlané a nechcené zvieratá dlhoročne stará, sa na vás obracia so žiadosťou o urýchlenú pomoc.

Rýchla pomoc

Ide o dva psíky a jednu mačku. Psíci sa volajú Fajes a Glória a kocúr má meno Edgar. Všetci traja sú v nezávideniahodnej situácii, ktorú pre komplikácie, s ktorými členovia združenia nepočítali, musia čo najskôr vyriešiť.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Odmietli starostlivosť

Pôvodná majiteľka týchto zvierat sa zo zdravotných dôvodov musela vzdať svojich miláčikov kvôli tomu, že odišla do zariadenia pre seniorov. Sama ich pred rokmi adoptovala a s láskou sa o ne starala. Psíky Fajes a Glória s kocúrom Edgarom tak nemajú kde bývať. Plány, že si ich ponechajú noví majitelia načisto stroskotali.

Ako nás informovali z OZ Zatúlané psíky Šaľa, podľa pôvodnej majiteľky, podmienky, ktoré by zvieratá čakali v novom domove sú absolútne nevyhovujúce. Samospráva obce, kde psíky žili, nie je, podľa vyjadrení členov občianskeho združenia vôbec nápomocná. Vedenie obce pristúpilo iba na zopár dní k dobru, ktoré útulkáčom darujú… „Po dohode so starostom sme dostali pár týždňov k dobru, psíky sú ale teraz už naozaj neželané a iba trpené. Takisto kocúrik tam, kde je, ostať nesmie,“ informuje Oz Zatúlané psíky Šaľa.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Dobrí spoločníci

Útulkáčom veľmi záleží na to, aby tieto stvorenia našli nový domov plný radosti a pochopenia. „Naozaj dobrí, vďační psíci ktorí nikomu nič nespravili a na tom, čo sa deje, nenesú vinu. Fajes a Glória sa oddeliť nesmú! Kocúrik Garfield hľadá miesto spolu s nimi alebo aj sám, podľa možností. Pre Fajeska bude návrat do útulku fatálny, staručký psík to určite nemá šancu zvládnuť!!!!! Nájde sa dobrodinec pre oboch, alebo dokonca všetkých troch kamarátov? Tri v jednom. Tri dušičky, ktorým sa zrútil svet. Senior Fajesko (14rokov), ktorý už bojuje s rakovinou a celé dni len pospinkáva. Krásna mix tosa inu Glória (4 roky), obrovská psia dáma s obrovským srdiečkom a ryšavý kocúr Edgar ( 3roky). Tri stvorenia, ktoré prišli o domov,“ prihovárajú sa členovia OZ Zatúlané psíky Šaľa.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM