Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO, Seriál s útulkáčmi pokračuje: Vyberte si parádneho spoločníka domov

Po čase sme tu opäť s paletou piatich psích kandidátov. Chlpáči vám za lásku a opateru venujú kopec radosti a príjemne strávených chvíľ.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, Seriál s útulkáčmi pokračuje: Vyberte si parádneho spoločníka domov
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Do šalianskeho útulku sa dostali pre nezáujem svojich pôvodných majiteľov, alebo kvôli zdravotnému stavu, či len preto, že sa nepochopiteľne zunovali. Pracovníci útulku sa o nich však s radosťou postarali a teraz je rad na vás, aby ste osvojili psieho miláčika a vytvorili mu príjemný domov.

Nečakajte

Pozrite si našu fotogalériu a prečítajte si o každom adeptovi všetko podstatné. Ak sa vám niektorí z nich zapáči a máte o neho vážny záujem, čo najskôr kontaktujte šaliansky útulok osobne alebo sa informujte cez sociálnu sieť alebo telefonicky:te­lefonicky: 0903 280 997.

Odborne ošetrené

Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

RAINER je úplný drobec, mix ratlíka. Rainerko je čiste bytový psík a veľmi súrne by potreboval svoju rodinku. Tento drobček má len jeden rok. Tak neváhajte a volajte.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

DELON je nádherný a majestátny mix bernského salašníckeho psa. Delon je dobrosrdečný a mojkavý dvojročný macko. Za svoj krátky život putoval z domova do domova, na ten správny, kde by dostal lásku, zázemie a to, čo potrebuje, ešte nenatrafil.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

ŠLÁGER je, vlastne bol, vysmiata a veselá kopa chlpov, možno tak 5 kg. Tento vreckový šašo – jašo nám ale v poslednej dobe veľmi posmutnieva…Šlá­gerkovi je v útulku už dlho, chýba mu jeho človek a pozornosť, aby zas získal iskričky v očiach. Pomôžte mu ich prinavrátiť.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

ZOJKA má 6 –7 rokov a je to nemecký ovčiak. Zoja je už psia seniorka, ňufák už šedivie, kĺby pobolievajú, potrebovala by do tepla. Zojka sa našla opustená, vyhodená na odľahlom mieste.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BULI je kríženec bulteriéra, a je to taký typický bulík. Smejko, jašo a tak trochu aj provokatér medzi psami, ktorý by však za svojho človeka dal aj dušu. Buli ľudí miluje a krásne aj poslúcha, chýba mu len jeho vlastný majiteľ.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM