Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO, Psí kandidáti na adopciu prichádzajú: Ktorý chlpáč vás chytí za srdce?

Nastalo studené obdobie a to je ten správny čas na to, aby ste si zaobstarali príjemného zvieracieho spoločníka. Pomôžete aj šalianskemu útulku.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, Psí kandidáti na adopciu prichádzajú: Ktorý chlpáč vás chytí za srdce?
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Práve s nimi už dlhší čas uverejňujeme ponuku štvornohých chlpáčov, ktorých by ste si mohli zobrať do svojich domovov a poskytnúť im opateru. Oni sa vám odvďačia nekonečnou psou láskou a priateľstvom.

Píšte, volajte

Pozorne si pozrite fotky a prečítajte si informácie o chlpáčovi. Ak sa vám niektorý z nich zapáči a máte o neho vážny záujem, čo najskôr kontaktujte šaliansky útulok osobne alebo sa informujte cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Veterinárne ošetrené

Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BRUGGY a SUZANNE sú jedna rodina, obaja mix poľovného psa so silným zmyslom pre rodinu. Tieto elegantné psíky sa tiež ocitli bez domova.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BRAWNIE je perfektný spoločník do bytu. Tento drobný krásavec má iba jedinú chybičku, a tou je, že zdolá každý plot. Preto mu hľadáme domov iba v byte.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Jemný BILLY prišiel po doliečení do útulku a nové prostredie ho zneisťuje. Billy potrebuje svoj pokoj a rodinné prostredie, v útulku si nevie zvyknúť a trápi sa. Tak neváhajte.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

AYKA je šialene smutná fenočka, ktorá túži po kontakte s človekom. Ayka čaká na svoj domov v odchytovom koterci s minimálnym venčením. Jej oči hovoria za všetko…

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

CÉZAR A SEVERKA sú dva krásne krížence ovčiaka, ktorým náhle zomrel majiteľ. Psíci tak prišli nielen o pána, ale rovno aj o domov. Na svoju šancu a dobrých ľudí čakajú v opustenom dome…

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM