Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO, Prichádzajú útulkáči: Kto sa stane súčasťou vašej rodiny?

Dávno je známe, že pes je priateľom človeka. Potrebuje len vašu lásku a opateru, ktorú vám nespočetnekrát vráti.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, Prichádzajú útulkáči: Kto sa stane súčasťou vašej rodiny?
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Je skvelým strážcom domu a okolia, upozorňuje na prichádzajúcu návštevu a cíti, keď nám nie je najlepšie. Život s ním je veselší a častejšie sa vďaka nemu dostaneme do prírody – na vychádzky.

Čakajú vás

V spolupráci s Občianskym združením Zatúlané psíky Šaľa uverejňujeme psíkov, ktorých by ste si mohli zobrať do vašich príbytkov. Mnohé z nich majú za sebou mnoho utrpenia, o niektoré sa už ich majitelia kvôli zdravotným problémom nemôžu starať a k svojim zverencom hľadajú nových dobrých pánov. Pozorne si prečítajte o každom chlpáčovi a ak sa vám niektorý bude pozdávať, ihneď kontaktujte pracovníkov útulku. Dozviete sa všetko potrebné a štvornohý miláčik bude váš.

Dočasná opatera

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

OLYMPIA, čierna, ligotavá mladá jazvečíčka je anjel s diablom v tele. Hodí sa k aktívnej rodine na výlety, prechádzky a rôzne aktivity. V útulku už čaká na svojho človeka pol roka.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

KASANDRA je drobná a mladá fenka (6 kg, 1 rok) s veľmi zvláštnym sfarbením a zaujímavými očami. Kasandra je prítulná a milá psia slečna vhodná do bytu aj do domčeka s prístupom dnu. Tak neváhajte!

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

TINKA je krásna vlčiačka trošku menšieho vzrastu. Čosi pre milovníkov týchto všestranných psov. Tinka znesie iných psíkov a je naučená aj na mačky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

CORA je nádherná majestátna fenka,ktorá ochráni a postráži svojho majiteľa a svoju rodinu. V Corinej genetickej výbave sa nájdu iste pracovné aj strážne plemená, ona sama je však jedinečný originál. Mladá, max. ročná fenka veľkého vzrastu.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

SAXANA – strapaté, čarovné, radostné psíčatko ako z rozprávky alebo z filmu. Saxana je presne taká kúzelná povahou ako je výzorom. Je to perfektná fenka s tými najlepšími predpokladmi stať sa top spoločníčkou.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM