Zlatica Gregorová Rôzne Správy

FOTO: Plaváreň v Šali je vynovená: Počas odstávky nezaháľali

Počas horúcich augustových dní bola šalianska plaváreň istý čas mimo prevádzky. V interiéri objektu sa intenzívne rekonštruovalo.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Plaváreň v Šali je vynovená: Počas odstávky nezaháľali
Zdroj: TASR

S príchodom nového riaditeľa Patrika Ščasného do šalianskej plavárne sa začal proces modernizácie objektu aj rozvoj ďalších aktivít. Medzi jeho prvé počiny patrí aj rekonštrukcia častí budovy. Tú naplánoval na dva augustové týždne.

Dvojtýždňová rekonštrukcia

Stavebné úpravy sa skončili a už majú pozitívne ohlasy. Pracovníci stavebnej firmy pracovali plynule bez prerušenia. Svoje si totiž odžili priestory šatní aj sociálne zariadenia. Po rokoch už volali po výmene. „Plaváreň mala dvojtýždňovú odstávku, na základe čoho prebehli rozsiahle úpravy. Zrekonštruovali sa pánske sociálne zariadenia, aj omaľovali šatne. Priestory určené ženám tiež prešli rekonštrukciou," hovorí riaditeľ plavárne a zároveň dodáva, že „dostali ľahkú rekonštrukciu v podobe omietnutia a omaľovania priestorov.“

Dosiahli čistejšiu vodu

Vodný svet určený tým najmenším tiež neostal ľadom. Upravená šmykľavka v detskom bazéne už v týchto chvíľach teší všetky kúpajúce sa detičky. „Na základe určitých technologických zmien máme ešte čistejšiu a priezračnejšiu vodu na bazéne, i keď máme najkvalitnejšiu vodu v nitrianskom regióne posunuli sme latku vyššie. Zatiaľ máme kladné odozvy,“ hodnotí riaditeľ šalianskej plavárne, Patrik Ščasný.

„Šaliansky vodný svet“ navštevujú malí, veľkí, dospelí aj žiaci. Po skončení letnej sezóny, práve v septembri, opäť otvoria kurzy plávania pre deti. Žiaci z materských, základných aj stredných tu môžu absolvovať plavecký kurz a široká verejnosť si tu môže dosýtosti zaplávať.

Foto: ilustračné

Šalianska plaváreň je vynovená: Počas odstávky nezaháľali
7
Galéria
Zdroj: AQUASPORT Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM