Zlatica Gregorová Samospráva

FOTO: Cintorínska ulica sa modernizuje, čochvíľa bude dokončená

Opravy ciest a ostatných komunikácií v obciach a mestách sú vždy veľmi očakávanou aktivitou. Každý si ich opravuje podľa svojich možností.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Cintorínska ulica sa modernizuje, čochvíľa bude dokončená
Foto: Zlatica Gregorová

V Šali sa aktuálne rekonštruuje sídlisková ulica – Cintorínska. Je jednou z komunikácií, ktorá sa už pýtala svoje. Firma, ktorá vykonáva stavebné práce na tejto ulici je miestna MPM Stav, s r.o. V čase našej návštevy bol už položený asfaltový koberec a pracuje sa na ukladaní zatrávňovacích tvárnic.

Cestu rozšíria o jeden meter

Referent dopravy a technických činností MsÚ Šaľa, Miroslav Políček nás informoval, že „tu bude upravené šikmé státie pre automobily a z ulice bude jednosmerka.“

Uložia zatrávňovacie tvárnice

Po uložení zatrávňovacích tvárnic dôjde k položeniu nábehov na obrubníky, aby autá bezpečne vstupovali na parkovacie plochy a neodrazili si svoje nápravy. Ako sa vyjadril Miroslav Políček, celá rekonštrukcia Cintorínskej ulice by mohla byť ukončená v priebehu nasledujúceho týždňa. Ako ďalej dodal referent Políček, v najbližšej dobe mesto neplánuje ďalšie cestné rekonštrukcie.

Do konania sa tohtoročného Šalianskeho jarmoku by mali stavebné stroje utíchnuť a automobily stáť na nových parkovacích miestach.

FOTO: Cintorínska ulica sa modernizuje, čochvíľa bude dokončená
14
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM