Zlatica Gregorová Samospráva

Feketeházyho ulicu v Šali predlžujú: Cestu zbavia ostrých zákrut, FOTO

S výstavbou nových mestských bytov začala radnica riešiť aj dopravné možnosti, ktoré by občanom uľahčili vstup na parkoviská i ľahšie vychádzanie na cestu.

Ilustračný obrázok k článku Feketeházyho ulicu v Šali predlžujú: Cestu zbavia ostrých zákrut, FOTO
10
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

V blízkosti bytoviek sa nachádza aj nemocničný park s Babičkiným dvorom a zvieratami, ktoré tam majú vytvorený svoj domov.

Priamo na hlavnú

Vodiči mali čo robiť, aby bezpečne vykrúcali zákruty, vedúce na hlavnú. Šalianska radnica nedávno prišla so zámerom, kľukatý kus vynechať a urobiť priame napojenie z ul. Feketeházyho. V týchto dňoch tam môžete vidieť robotníkov, ktorí tvrdo zarezávajú, aby cesta bola hotová čím skôr. Podľa hovorkyne Mesta Šaľa Eriky Kollerovej ich občania už dlhšie slovne bombardovali s úpravou tejto cesty a tak onedlho povedie priamo popri polyfunkčnej budove.

K "Predĺženiu miestnej komunikácie ul. Feketeházyho v meste Šaľa“ radnica vypísala verejné obstarávanie, do ktorého sa mohli zapojiť záujemcovia so svojou ponukou. Predpokladaná hodnota zákazky bola 80 000 eur bez DPH.

Naj uchádzač

Spomedzi troch uchádzačov o zákazku napokon vybrali v šalianskej radnici bratislavskú spoločnosť. Ako informuje mesto na sala.sk, „uchádzač splnil všetky požadované podmienky a z toho dôvodu bol vyhodnotený ako úspešný." Feketeházyho ulicu predĺžia za 83 388,29 eur vrátane DPH.

Feketeházyho ulicu v Šali predlžujú: Cestu zbavia ostrých zákrut, FOTO
10
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM