Zlatica Gregorová Kultúra

Expedičná kamera 2018 prinesie novinky: Nalaďte sa na zážitky!

I tento rok sa na plátna šalianskeho kina dostanú filmové lahôdky. Bude totiž pokračovať prehliadka snímkov s dobrodružnou tematikou.

Ilustračný obrázok k článku Expedičná kamera 2018 prinesie novinky: Nalaďte sa na zážitky!
Zdroj: TASR

Tak sa pohodlne usaďte a vychutnajte si nevšedné pohľady do podmorských hlbín, na lezecké steny alebo nazrite do prostredia kajakárov.

Nevšedné zážitky

Nie každému je dopriate navštíviť počas života cudzie krajiny a zažívať situácie, o ktorých by mohla vedieť široká masa ľudí. Profesionáli, ale aj laici, svoje zážitky aj zaujímavé prírodné scenérie, prinášajú milovníkom filmu cez plátna kín. Zachytávajú ich obrazom aj zvukom, aby si ich mohol pozrieť divák v Česku aj v Slovenskej republike. Nevšedné filmy si teraz môžete vychutnať aj v našom meste.

Filmový festival

EXPEDIČNÁ KAMERA 2018 je medzinárodný filmový festival, „pozostávajúci z celovečerných filmov o dobrodružstve, divokej prírode, poznávaní nového, o extrémnych zážitkoch i športoch. Podujatie prináša najlepšie filmy sezóny z celého sveta a novinky domácej produkcie,“ konštatujú organizátori festivalu. Ten v Šali sa bude konať už o niekoľko dní, 22. marca 2018 od 19.00 hod. v priestoroch kina. Vstupné na podujatie: 4€.

Na čo sa môžete tešiť?

  • OČI BOHA – kajakárska expedícia 31 minút
  • DUGOUT – expedícia na Amazonke, 53 minút
  • TEÓRIA ŠŤASTIA – lezenie, 36 minút
  • BACK TO HEIGHTS – slackline, 15 minút
  • ODDANÝ – voľné potápanie, 8 minút
  • NEFRITOVÉ VODY – preteky, 26 minút

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM