Správy

Domov dôchodcov navštívil Mikuláš: Prišiel v sprievode detí z materskej školy, FOTO

Pandémia koronavírusu zasiahla aj klientov domovov dôchodcov. Úsmev na tvári im však vyčaril Mikuláš spolu s milým sprievodom.

Ilustračný obrázok k článku Domov dôchodcov navštívil Mikuláš: Prišiel v sprievode detí z materskej školy, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa

Seniorov v Domove dôchodcov v Šali potešila milá návšteva. V sprievode anjela a čerta ich navštívil Mikuláš.

„Aby toho nebolo málo, tak aj v sprievode detičiek z MŠ 8. mája. Tie samozrejme kvôli prísnym opatreniam nevstúpili do zariadenia, ale cez okná seniorom popriali krásneho Mikuláša a zaspievali im veselé pesničky. Radosť v očiach našich seniorov, ale aj detičiek stála za to," informuje mesto Šaľa.

Deti sa vrátili späť do škôlky, no prekvapenia ešte nekončili. V jedálni Domova dôchodcov v Šali sa objavil ďalší Mikuláš.

„Hlavnú úlohu v tomto prípade zohrali zdravotné sestry domova. Každý klient dostal balíček plný sladkostí a ovocia. Keďže sa v domove nachádzajú aj klienti s cukrovkou, pre týchto klientov bol samozrejme pripravený balíček pre diabetikov," dodáva radnica.

Návšteva potešila a vyčarila úsmev. „Chcem sa veľmi pekne poďakovať aj detičkám z MŠ 8. mája, že našim klientom pripravili krásny program. Aj keď sa s nimi osobne nemohli stretnúť, mohli sa vidieť len cez okno, bolo to krásne a dojemné. Určite to našim klientom urobilo radosť. Taktiež ďakujem aj pani učiteľkám a pani riaditeľke materskej školy,“ povedala pre web mesta riaditeľka Domova dôchodcov v Šali Janka Hušvétyová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mikuláš v domove dôchodcov v Šali
8
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM