Zlatica Gregorová Samospráva

Dlhováhovčanom pribudne ihrisko: Obec hľadá dodávateľa

Plôch, kde by sa deti aj mládež mohli dosýta vyjašiť nikdy nie je dosť. Naše obce i mesto využívajú dotácie, financujú aj vlastnými zdrojmi.

Ilustračný obrázok k článku Dlhováhovčanom pribudne ihrisko: Obec hľadá dodávateľa
Foto: Zlatica Gregorová

Jedno multifunkčné ihrisko by malo vyrásť v Dlhej nad Váhom na terajšom športovisku, ktoré je však poškodené. O tom, že ho chcú vybudovať, sme vás informovali v našom článku v júli tohto roka. Neprešlo veľa času a v týchto dňoch už obec zverejnila výzvu.

Rýchlo a dobre

Spomedzi doručených ponúk si vyberú toho najvhodnejšiu ešte tento mesiac. Podstatným kritériom pri výbere úspešného staviteľa bude aj časové kritérium. To znamená, že zaváži, ako dlho budú stavebné práce trvať. Predmet zákazky bude financovaný vďaka prostriedkom z Operačného programu „Rozvoj vidieka“ ako aj z obecného rozpočtu. Predpokladaná hodnota zákazky je 109 058, 97 eur bez DPH.

Podľa zverejnených informácií na obecnom webe, úspešný staviteľ "zabezpečí a vykoná stavebné práce a súvisiace činnosti, ktoré musia zodpovedať Slovenským technickým normám alebo normám EÚ.“ Novopostavený športový areál bude mať rozmery 33 × 18 m. Jeho súčasťou bude volejbalové, futbalové a tenisové ihrisko.

Do súťaže sa záujemcovia môžu zapojiť výlučne elektronickou formou na emailovú adresu: obec@dlhanadvahom.sk. Lehota na zasielanie ponúk uplynie 21. novembra 2017 o 12.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM