Zlatica Gregorová Rôzne

Deťom na vidieku pripravili denný tábor: V Trnovci nad Váhom to bude žiť!

To, čo dieťa zažije v tábore, väčšinou nezabudne dlhé roky. Nájde si tu nových kamarátov, spozná rôzne miesta a aj sa všeličomu podučí.

Ilustračný obrázok k článku Deťom na vidieku pripravili denný tábor: V Trnovci nad Váhom to bude žiť!
Foto: Zlatica Gregorová

Žiaci z Trnovca nad Váhom aj deti z okolitých dedín majú dôvod na radosť. Dospelí pre ne pripravili parádne zážitky.

Denný tábor

Základná škola s materskou školou Trnovec nad Váhom v spolupráci s Obcou Trnovec nad Váhom usporiadajú Letný denný tábor. Začne sa v predposledný júlový deň 30.7 a potrvá do 3. augusta 2018.

Prespia doma

Podľa informácií od organizátorov je zrejmé, že žiadne táborové dieťa sa nudiť nebude. O to sa postarajú ich vedúci z radov učiteľov, ktorí im pripravili zaujímavý program. Keďže ide o denný tábor, deti vo veku od 7 do 14 rokov ráno okolo 8.00 hod. prídu do trnoveckej školy a po skončení celodenných aktivít sa okolo 16.00 hod. vracajú domov. Čiže doma prespia a na druhý deň sa opäť vrátia do svojho táborového kolektívu.

Počas týždňa deti s vedúcimi navštívia rôzne zaujímavé miesta a v rámci tábora vybehnú na kúpalisko alebo si užijú parádnu stanovačku.

Rozmanité aktivity

Nebude chýbať ani obľúbené opekanie, či dielne, kde si spoločne vyrobíte rôzne dekorácie alebo iné predmety vlastnými rukami. Samozrejmosťou budú aj športové aktivity, aby si každý táborník prišiel na svoje a mal možnosť vyskúšať si aj niečo nové.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM