Zlatica Gregorová Kultúra

Deti zažijú množstvo radosti: K sviatku im zaprajú aj rozprávkové postavičky

Každoročne 1. júna oslavujú deti na celom svete svoj deň - Mezinárodný deň detí. Zabaviť sa budete môcť aj v okolí Šale.

Ilustračný obrázok k článku Deti zažijú množstvo radosti: K sviatku im zaprajú aj rozprávkové postavičky
Foto: Zlatica Gregorová

Najmenším Trnovčanom sa o zážitky postará kolektív miestnej základnej školy s materskou školou. V spolupráci s Obcou Trnovec nad Váhom a Združením rodičov školy a škôlky pre svojich žiakov pripravili Cestu rozprávkovým parkom.

Nezabudnuteľné zážitky

Už v piatok 1. júna 2018 sa bude konať oslava Dňa detí. Od 16. 00 hod. privítajú pedagógovia všetkých návštevníkov v areáli základnej a materskej školy. Ako organizátori podujatia informujú, na oslavujúcich bude čakať „dobrodružný deň plný hier, zábavy a nezabudnuteľných zážitkov.“

Kopec prekvapení chystajú malým oslávencom aj v Močenku. Obec Močenok – kultúrne stredisko a Komunitné centrum Močenok usporiadajú podujatie Z rozprávky do rozprávky.

Bude aj pena

V areáli obecného úradu ho budete môcť zažiť v nedeľu 3. júna 2018. Od 16.00 hod. sú pre všetkých návštevníkov pripravené hry, súťaže, jednoducho, všetko, čo k správnej detskej oslave patrí. Najmenších potešia obľúbené rozprávkové bytosti. Kto bude chcieť, môže sa zabaviť v nadýchanej pene. Tú vykúzlia miestni hasiči.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM