Zlatica Gregorová Rôzne

December prináša mnoho zábavy: Navštívte vianočné trhy alebo sa vyberte do kina

So zapálením druhej adventnej sviečky prichádza trocha nostalgie. Ešte predtým môžete vybrať netradičné darčeky pod stromček.

Ilustračný obrázok k článku December prináša mnoho zábavy: Navštívte vianočné trhy alebo sa vyberte do kina
Foto: Zlatica Gregorová

Ak netušíte, čo s voľným časom, ponúkame vám prehľad víkendových podujatí. Je si z čoho vyberať. Čaká na vás i športový zápas a filmové trháky.

KULTÚRA & ZÁBAVA

7.- 10. december 2017

VEČIANSKE VIANOČNÉ TRHY

Počas najbližších dní môžete navštíviť areál Pribinovho parku. Sú tu pre vás nachystané drevené stánky s vianočným tovarom a typickými sviatočnými dobrotami. 8.decembra 2017 sa začne aj kultúrny program.

9. december 2017 15.00 hod., Močenok

STRETNUTIE SO SV. MIKULÁŠOM

V kultúrnom stredisku Kláštor sa na všetky deti teší a obdaruje ich sv. Mikuláš. Nebude chýbať ani pestrý program s bábkovým divadlom Animare Silva a ich Žabím princom.

9. december 2017 13.00 hod., Horná Kráľová

IV. OBECNÉ VIANOČNÉ TRHY

Medovníčky, vianočné pečivo, oblátky, ozdoby aj remeselné výrobky vám tu ponúknu viacerí predajcovia. O 16.30 hod. spoločne rozsvietite vianočný stromček. Atmosféra Vianoc sa tu vkradne i v podobe špecialít ako vareného vínka, punču, cigánskej, detského punču i kapustnice.

9. december 2017 17.00 hod., Hájske

ROZPRÁVKOVÝ MIKULÁŠ

Do miestneho kultúrneho domu zavíta sv. Mikuláš a prinesie darčeky všetkým deťom. Spolu rozsvietia vianočný stromček.

9. december 2017 11.00 hod., Trnovec nad Váhom

3. VIANOČNÉ TRHY

Predpoludním sa v areáli kultúrneho strediska môžete zastaviť na predvianočné nákupy. Príjemnú atmosféru dotvorí kultúrny program, betlehem, ukážky tradičnej zabíjačky, či vianočný punč a kapustnica. Svoj stánok tu budú mať aj členovia tunajšieho Dobrovoľného hasičského zboru, ktorý organizujú zbierku hračiek.

ŠPORT

9. december 2017 18.00 hod.

Hádzaná

HKM ŠAĽA – TJ SLOVAN MODRA

Tím šalianskych hádzanárov privíta na domácej pôde súperov z Modry. Môžete im držať palce od 18.00 hod. v Mestskej športovej hale v Šali.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

9. 12 – 10. 12. 2017 20.00 hod.

Ocko je doma 2 (Daddy´s Home 2)

Keď si dvaja znepriatelení ockovia, jeden vlastný a druhý nevlastný, k sebe na konci filmu Ocko je doma konečne našli cestu, mohli si vydýchnuť nielen ich spoločné deti a vysmiaty diváci, ale predovšetkým producenti tejto úspešnej komédie. Tí sa rozhodli stretnutie testosterónom nabitého Marka Wahlberga a papučkového Willa Ferrella ešte vylepšiť, keď do pokračovania prizvali Johna Lithgowa a nestarnúceho drsňáka Mela Gibsona ako ich otca. Z Dustyho (Wahlberg) a Brada (Ferrell) sú teraz kamoši. Dusty sa vykašľal na svoj imidž búrliváka a Brad prestal robiť psie kusy, aby sa mu vyrovnal. Dokonca sa rozhodnú, že tohtoročné Vianoce strávia všetci spolu ako jedna veľká šťastná rodina s oboma manželkami a všetkými vlastnými aj vyženenými potomkami. Plán však dostane zásadné trhliny vo chvíli, keď sa na sviatky pozvú ich otcovia. S vrúcne milujúcim Bradovým otcom (John Lithgow) by v tomto smere nebol žiadny problém. ..

Vstupné: 5 eur

9. 12 – 10. 12. 2017 18.00 hod.

TRI ŽELANIA(Přání k mání)

Rodinná filmová rozprávka Tri želania (orig.názov Přání k mání), rozpráva poetickou a humornou formou, príbehy niekoľkých podôb lásky: o trápeniach násťročného Alberta, ktorý je až po uši – a hlavne neopätovane – zamilovaný do sestry svojho najlepšieho kamaráta, o láske medzi Albertovými rodičmi, teda o varietnom kúzelníckom duu prežívajúcom krízu stredného veku a tiež o rodičovskej láske, v ktorej sa flákač a lámač dievčenských sŕdc Bosák junior, snaží získať pozornosť a lásku svojho otca, úspešného hoteliéra. Albert a všetci ostatní, nakoniec prídu na to, že k šťastiu nie sú potrebné žiadne čary a mágia, ale predovšetkým odvaha meniť okolo seba veci k lepšiemu. To však neznamená, že naozajstné kúzla a čary neexistujú…

Vstupné: 5 eur

9. 12 – 10. 12. 2017 16.00 hod.

Paddington 2(Paddington 2)

Ďalšie dobrodružstvá anglického medvedíka Paddingtona. Hrajú: Hugh Grant, Ben Whishaw, Julie Walters, Sally Hawkins, Imelda Staunton, Brendan Gleeson  •  Réžia: Paul King  •  Scenár: Simon Farnaby, Paul King  •  Producent: Da­vid Heyman Ďalšie dobrodružstvá anglického medvedíka Paddingtona.

Vstupné: 4 eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM