Zlatica Gregorová Rôzne

Cintorínska ulica dostane nový vzhľad: Opravia i ďalšie úseky

Cintorínska ulica v našom meste prejde rekonštrukciou. Opravné práce budú stáť desiatky tisíc eur.

Ilustračný obrázok k článku Cintorínska ulica dostane nový vzhľad: Opravia i ďalšie úseky
Foto: Zlatica Gregorová

Verejnosť sa už dozvedela, že rekonštrukcia Hornej ulice sa bude realizovať zrejme až v budúcom roku. K ďalším tŕňom v päte v meste Šaľa patrí Cintorínska ulica. I tá prejde rozsiahlymi opravami.

O plánovanej rekonštrukcii náš portál informoval pred časom i referent dopravy a technických činností MsÚ Šaľa, Miroslav Políček. Mesto Šaľa už ohľadom tejto ulice vyhlásilo Výzvu na predkladanie ponúk „Rekonštrukcia miestnej komunikácie ul. Cintorínska“. Do výzvy sa mohol prihlásiť záujemca s vhodnou ponukou do 4. apríla 2017. A kto bude mať opravu Cintorínskej ulice vo svojej réžii?

„Víťaznou firmou je šalianska MPM – Stav, s r.o,“ informoval nás referent dopravy a technických činností MsÚ Šaľa, Miroslav Políček. Podľa jeho slov sa na Cintorínskej ulici vymení celý povrch vozovky a je možné, že by sa i rozšírila o 1 m zatrávňovacími tvárnicami. Ako ďalej dodal Miroslav Políček, momentálne je v riešení návrh, aby táto ulica bola v budúcnosti jednosmerná.

Oprava tejto vozovky bude stáť približne 60 000 eur bez DPH. Mesto podľa dostupných informácií bude s opravami ciest a chodníkov podľa potrieb pokračovať. Zvýšenú pozornosť pracovníci údržby teraz venujú prepadnutým poklopom, ktoré môžu prispieť k vzniku nebezpečných situácií nielen pre automobily, ale i chodcov a cyklistov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM