Zlatica Gregorová Kultúra Rôzne Šport

Chystajte si masky, brúste korčule: V sobotu odpália karneval na ľade

Počas najbližšieho víkendu si môžete zašportovať a príjemne sa zabaviť. V Šali bude ohromný karneval

Ilustračný obrázok k článku Chystajte si masky, brúste korčule: V sobotu odpália karneval na ľade
Zdroj: TASR

Občianske združenie Šaľa – Tvoje mesto v spolupráci s Mestom Šaľa pozýva na Karneval na ľade. Ten sa bude konať v sobotu 21. januára 2017 o 10.00 hod. Doobedňajšie podujatie pre malých i veľkých bude pestrou zmesou súťaží, hudby a zábavy. Čo všetko tu môžete zažiť?

„Pripravili sme karneval, ktorého sa môžu zúčastniť deti i dospelí. Pre všetkých sú pripravené rôzne zábavné súťaže. Napríklad to bude slalom okolo kolkov, hra s hokejkou a pukom, ktorý sa súťažiaci budú snažiť dopraviť do bránky. Pripravená je i štafeta, kde prejdú cez celé klzisko budú sa snažiť získať stužku pre svoje družstvo,“ informuje organizátor Róbert Andráši.

V jednom tíme bude 5 súťažiacich. Podobného zamerania budú i tie dospelácke súťaže. Tie samozrejme, budú výkonnostne náročnejšie. Organizátori sa potešia, keď prídete vo svojej obľúbenej karnevalovej maske. Za ňu možno získate i odmenu.

Celé podujatie sa začne o 10.00 hod. a potrvá do 12.00 hod. Okrem športu sa o spríjemnenie atmosféry postará DJ HUXO. Moderátorkou podujatia bude Alena Demková. Organizátori sľubujú, že pre každého účastníka je pripravený darček.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM