Zlatica Gregorová Rôzne

Chystajte sa na podujatia: Prichádza víkend a po ňom aj čarovný máj

Rozkvitnutá príroda a koniec apríla dávajú znamenie, že slnko si budeme vychutnávať oveľa viac. Tak teda nezabudnite na oddych.

Ilustračný obrázok k článku Chystajte sa na podujatia: Prichádza víkend a po ňom aj čarovný máj
Foto: Zlatica Gregorová

Je načase oprášiť bicykle, kolieskové korčule alebo aspoň natiahnuť vibramy a vybehnúť do voňajúcej prírody. V Šali a okolí si môžete zájsť i na športové podujatia aj do kina. Pozrite si náš prehľad s naj tipmi.

KULTÚRA

29.apríl 2018, 19.00 hod., Dom kultúry Šaľa

Odchody vlakov

Deväťdesiatminútové predstavenie, v ktorom účinkujú Adela a Viktor Vinczeovci si môžete pozrieť už v najbližší víkend. Predstavenie vám ponúkne pohľad do života dvoch neúspešných hercov, ktorí sa aj za cenu totálneho kolapsu snažia zachrániť svoje predstavenie, dobrú povesť a zvláštny milenecký vzťah. Príbeh odhalí ich túžbu po uznaní a vzájomnej blízkosti na javisku aj mimo neho.

30. apríl 2018 17.00 hod. Pribinov parka Veča

STAVANIE MÁJA

Občianske združenie Večania a Dobrovoľný hasičský zbor vás pozývajú na obľúbenú akciu, spojenú s kultúrnym programom a skvelou zábavou.

30. apríl 2018 17.00 hod., Močenok

STAVANIE MÁJA

V areáli obecného úradu sa bude konať už tradičné podujatie. V kultúrnom programe vystúpia aj žiaci Základnej umeleckej školy, Folklórny súbor Sečkár, MSS Močenskí speváci, SS Zúgovanka a Dychová hudba Močenská kapela. Zástupcovia obce sa na vás už tešia.

30. apríl 2018 17.00 hod., Horná Kráľová

STAVANIE MÁJA

Pracovníci obecného úradu pre obyvateľov pripravili kultúrne podujatie. Pondelňajšie popoludnie otvorí Spevokol MO Matice Slovenskej, Spevokol MO- Csemadok -u, Kráľovanky a deti z MŠ Horná Kráľová. Chuťové poháriky návštevníkov sa môžu tešiť na domácu pečenú klobásu, hurky aj cigánsku pečienku.

30. apríl 2018 18.00 hod., Trnovec nad Váhom

STAVANIE MÁJA

Spoločenskú akciu organizuje obec v spolupráci s Dobrovoľným hasičským zborom pred Miestnym kultrnym strediskom. Svojou účasťou si zabezpečíte príležitosť dobre sa zabaviťa byť svdekom slávnostného zdobenia i osadenia májky.

ŠPORT

Hádzaná

27. apríl 2018, 18.00 hod. ,Mestská športová hala Šaľa

Prvý zápas Semifinále play off MOL ligy o majstra SR /na tri víťazstvá/

HK Slovan Duslo Šaľa - ŠŠK Prešov

28. apríl 2018 18.00 hod., Mestská športová hala Šaľa

HK Slovan Duslo Šaľa - ŠŠK Prešov

28. apríl 2018 18.00 – 23.30 hod., Piváreň Karolínka Šaľa

11. Rosengart cup /Foosball/

Foosball ŠAĽA a FUS – foosball Slovakia organizujú sobotňajší turnaj v stolnom futbale pre AMATÉROV aj PRO hráčov. Na každom turnaji budú najlepší hráči odmenení vecnými cenami a finančnými prémiami. Podľa členov klubu, celkovo za celú sezónu 2017/18 odohrajú minimálne 10 kôl turnaja a hrajú o trofeje a iné vecné ceny pre prvých troch hráčov.

28. apríl 2018, 12.00 hod., Trnovec nad Váhom

OTVORENIE JAZDECKEJ SEZÓNY

Jazdecký klub Lángov Dvor z Trnovca nad Váhom pozýva milovníkov tátošov a jazdenia na otvorenie sezóny. Predvedú sa vám členovia vám jazdeckej školy a potešia vás aj vystúpenia úspešných volitžérov. Nebudú chýbať ani ukážky westernového jazdenia.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

28. 4.  2018 20.00 hod.

Avengers: Nekonečná vojna(Avengers: Infinity War)

Film Avengers: Infinity War prinesie na plátna kín najsmrtonostnejšiu a najepickejšiu vojnu všetkých čias. Film je zavŕšením desaťročnej cesty filmovým svetom štúdia Marvel. Avegners a ostatní superhrdinovia sa musia spojiť, aby skúsili poraziť mocného Thanosa skôr, ako jeho útok navždy zničí celý vesmír.

Hrajú: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Josh Brolin, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Brie Larson, Paul Rudd, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Tom Vaughan-Lawlor, Winston Duke  • Réžia: Anthony Russo, Joe Russo  •  Scenár: Stephen McFeely, Christopher Markus  •  Kamera:Trent Opaloch  •  Hudba: Alan Silvestri

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM