Zlatica Gregorová Kultúra

Chystajte sa na hody: V Pribinovom parku to roztočia s hudbou aj atrakciami

K očakávaným májovým akciám patria Večianske slávnosti aj hody. Konajú sa počas troch dní a vytvárajú jedinečnú atmosféru.

Ilustračný obrázok k článku Chystajte sa na hody: V Pribinovom parku to roztočia s hudbou aj atrakciami
41
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

Kým Večianske slávnosti sa začali v piatok 17. mája 2019, hodovať sa bude o dva dni neskôr a to v nedeľu 19.mája 2019. Slávnosť pripravili členovia OZ Večania a to aj s atraktívnym kultúrny program.

Hudba aj atrakcie

Pribinovo námestie sa zaplní počas nedeľného májového popoludnia. Práve vtedy sa v blízkosti vynoveného Kultúrneho domu Šaľa – Veča predstavia hudobné kapely aj rôzne atrakcie pre deti. Ako náš portál informoval predseda OZ Večania Marek Molnár, hody odštartuje Kabát Revival. Hity skupiny si môžete pospevovať od 16.00 hod. Po vystúpení sa malí aj veľkí návštevníci budú môcť dať vymaľovať tvár rôznymi zaujímavými ornamentmi podľa svojho gusta. Okrem toho nebude chýbať ani typická súčasť každej poriadnej oslavy a to pestrofarebné balóny. Tie si budete môcť vymodelovať do najrôznejších tvarov.

Cimbalová kapela

V hodový podvečer sa už predstaví kapela na ľudovú nôtu. Cimbalová hudba Kotlárovci je rodinná kapela, ktorá sa predstaví publiku so svojim repertoárom. Vychutnať si ich umenie môžete od 17.00 hod. Zábavný večer o 19. 00 hod. ukončí tombola, v ktorej môžno získať niektorú z hodnotných cien. Súčasťou hodov je aj výber chutného občerstvenia a atraktívne súťaže pre deti a mládež.

Vo fotogalérii uvidíte zábery z vlaňajších Večianskych slávností.

Foto: ilustračné

V Šali dozneli slávnosti: Pozrite si, ako to tu žilo, FOTO
41
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM