Krimi

Chodkyňu zachytilo auto, skončila so zlomenou nohou: Vodič z miesta ušiel

Polícia zo Šale vyšetruje nehodu, pri ktorej utrpela zranenia chodkyňa. Hľadá svedkov a aj vodiča.

Ilustračný obrázok k článku Chodkyňu zachytilo auto, skončila so zlomenou nohou: Vodič z miesta ušiel
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Polícia v Šali prostredníctvom sociálnej siete žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po vodičovi osobného auta. Ten sa mal stať účastníkom dopravnej nehody a z miesta ušiel.

Zranená chodkyňa

„K nehode došlo v pondelok 24.01.2022 v čase od 17:37 do 17:39 hod. v katastri obce Diakovce na ceste č. III/1366 v km 2,96 smerom od mesta Šaľa do centra obce Diakovce pri autobusovej zástavke," informuje polícia.

V spomenutom čase malo neznáme tmavé auto zachytiť chodkyňu, ktorá spadla a zranila sa. Bohužiaľ, evidenčné číslo a ani typ auta nie je známy.

Prečítajte si tiež

Neposkytol pomoc

„Vodič však nezastavil, neposkytol zranenej chodkyni pomoc a z miesta dopravnej nehody odišiel. Podľa vyjadrenia svedka tejto dopravnej zrážky sa mali v čase nehody na opačnej strane cesty v smere do mesta Šaľa nachádzať na autobusovej zástavke nejaké osoby, ktoré mohli vidieť priebeh dopravnej nehody," opisuje udalosti polícia.

Muži zákona preto vyzvali vodiča a prípadných svedkov nehody, aby sa prihlásili na telefónnom čísle 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Zájsť môžu aj na Okresný dopravný inšpektorát v Šali osobne, alebo telefonicky na č. 0961343523.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM