Zlatica Gregorová Rôzne

Čarovný piaty deň tohto roka: Narodil sa Samko, Nelka aj Šimonko

Opäť sa rok s rokom stretol a v prvých dňoch toho 2018 sa na svet prihlásili noví človiečikovia. Do nášho okresu pribudli tri deti.

Ilustračný obrázok k článku Čarovný piaty deň tohto roka: Narodil sa Samko, Nelka aj Šimonko
Zdroj: TASR

V Šalianskom okrese sa trom mamičkám narodili dvaja chlapci a jedno dievčatko. Vedeli by ste si tipnúť, odkiaľ presne pochádzajú?

Tohtoroční novorodenci

Počas prvých minút tohto roka sa ešte bábätkám na svet nechcelo. Spokojne si driemali až do piateho januárového dňa. Všetci traja novorodenci z nášho okresu budú mať totiž práve tento dátum zapísaný vo svojich rodných listoch.

Ako sme zistili, v Nemocnici s poliklinikou Sv. Lukáša Galanta, a. s.  sa 5. januára 2018 ako prvý narodil Samuel zo Žihárca. Na svet sa vypýtal presne o 11.15 hod. Jeho miery pri narodení boli 4000 g a 51 cm.

Šalianka Nelka

Druhým tohtoročným dieťatkom je predstaviteľka nežného pohlavia Nelka zo Šale. Narodila sa taktiež 5. januára 2018 o 22.25 hod. s mierami 3200 g a 50 cm.

Tretím je Šimonko

Do tretice sa v tento čarovný deň narodil opäť Šaľan a to Šimonko. Na svet prišiel ešte pred Sviatkom Troch Kráľov a to „presne o 22.45 hod. s mierami 2900 g a 50 cm,“ ako pre náš portál uviedla zdravotná sestra z galantského novorodeneckého oddelenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM