Zlatica Gregorová Samospráva

Budova na Ul. Pázmáňa je vynovená: Mesto Šaľa nedávno povolilo jej užívanie

Na Kráľovskej ulici rastú mestské nájomné byty, vo Veči zas Panoráma a tak je tu čulý ruch. V meste sa aktuálne vo veľkom stavia i kolauduje.

Ilustračný obrázok k článku Budova na Ul. Pázmáňa je vynovená: Mesto Šaľa nedávno povolilo jej užívanie
Foto: Zlatica Gregorová

V týchto dňoch sa dala do užívania aj budova s bytovými a nebytovými priestormi na Ul. Pázmáňa č.64. V meste tak pribudla ďalšia budova.

Povolili užívanie

Po vlaňajšom návrhu na vydanie kolaudačného rozhodnutia tohto objektu teraz Mesto Šaľa povolilo užívanie stavby, keďže voči kolaudačnému konaniu neboli predložené žiadne námietky. Ako mesto informuje vo Verejnej vyhláške, počas stavebných prác bola budova zateplená a urobené boli aj hydroizolačné vrstvy na streche. Ďalej tu bolo vymenené oplechovanie atiky a vonkajších parapetov a aj bleskozvod bol nahradený novým. V objekte je taktiež nový výťah.

Dostali podmienky

Podľa dostupných informácií je užívanie stavby podmienené niekoľkými stanoviskami a to, že stavbu budú využívať len na uvedené účely. K ďalším podmienkam patrí to, že v budove musia byť pravidelne kontrolované elektrické zariadenia a zabezpečená ich riadna prevádzka a „všetci užívatelia objektu musia dbať na starostlivosť o životné prostredie, hygienu, zdravie a bezpečnosť osôb, požiarnu bezpečnosť a pod,“ uvádza Verejná vyhláška.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM