Rôzne

BRITÁNIA O SLOVENSKU: Donald Trump má manželku spod Tatier!

Britský portál MailOnline urobil z Melanie Trumpovej slovenskú exmodelku. V skutočnosti sa pomýlil iba o jedno písmenko.

Ak pošlete list zo zahraničia na Slovensko máte šancu, že skončí v Slovinsku. Tieto dve krajiny si vo svete pravidelne zamieňajú nielen bežní ľudia, ale aj médiá, politici vo svojich prejavoch a organizátori rôznych medzinárodných podujatí. Naposledy sa to podarilo britskému portálu MailOnline.

Slovenská modelka

Ak sa Donald Trump stane novým americkým prezidentom, jeho žena Melania bude prvou dámou. V USA je bežné, že na oficiálnych podujatiach vystupuje aj manželka prezidentského kandidáta, a tak sa nedávno pred tisícový dav postavila aj Melania. Jej prejav však skončil hanbou.

“Nanešťastie pre bývalú slovenskú modelku bola časť jej vystúpenia prebraná z prejavu Michelle Obamovej z roku 2008, keď sa jej manžel Barack ešte len uchádzal o prezidentský úrad,” píše MailOnline. Melania skutočne je bývalou modelkou, avšak nie slovenskou ale slovinskou.

SVET O SLOVENSKU: Sexbomba Chomisteková pobláznila Američanov

Otázniky z minulosti

Melania sa narodila v roku 1970 v Slovinsku v meste Sevnica. Vďaka svojej kráse a výške 180 cm sa už v pomerne mladom veku začala venovať modelingu. Novinári nedávno vypátrali aj “hriechy” jej mladosti v podobe dobových fotiek, na ktorých pózuje nahá. To však nie je jej najväčší problém, ktorý dnes musí vysvetľovať.

Oveľa väčšou otázkou zostáva, kedy a ako vlastne získala americké pracovné víza. Jej manžel Donald sa totiž v kampani prezentuje najmä nemilosrdným bojom proti ilegálnym migrantom v USA a ona jeho názory zdieľa. Je preto pikantné, že Melania je už druhou Trumpovou ženou, ktorá je tiež imigrantka. Prvou bola pôvodom Češka Ivana.

Súčasný prezidentský kandidát i samotná Melania sa bránia, že vystupujú len proti prisťahovalcom, ktorí v USA pracujú na čierno. Lenže presne to mohol byť aj prípad samotnej Melanie pred dvadsiatimi rokmi. Oficiálne totiž získala americkú zelenú kartu v roku 1996, aby v krajine mohla pracovať ako modelka. Lenže novinári objavili fotky, ktoré vznikli v USA ešte v roku 1995.

Trumpovu manželku však podržal autor kompromitujúcich záberov, ktorý pre New York Post vyhlásil, že za fotky Melania nedostala žiadne peniaze a teda nešlo o nelegálnu prácu. Či tomu americkí voliči uverili sa ukáže už v novembrových voľbách nového pána Bieleho domu.

SVET O SLOVENSKU: Zadoček našej olympijskej plavkyne boduje!

Melania Trumpová
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM