Zlatica Gregorová Rôzne

Blíži sa víkend: Ako si môžete parádne vyplniť voľný čas?

S končiacim sa februárom zima ešte neodchádza. Stále máte dosť možností, ako svoj voľný čas využiť.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa víkend: Ako si môžete parádne vyplniť voľný čas?
Zdroj: TASR

Niekto dá prednosť korčuľovaniu na zamrznutej ploche, iný si rád oddýchne pri knihe a vy sa môžete vybrať napríklad aj do kina alebo okoštovať vínko v Tešedíkove.

KULTÚRA

24. február 2018, 16.00 hod., Tešedíkovo

XVII. Ochutnávka vína

Občianske združenia Czemadok a Viniper organizujú v priestoroch Kutúrneho domu v Tešedíkove ďalší ročník obľúbeného podujatia. Zapojiť sa mohol každý, kto priniesol víno z vlastnej produkcie. Kategóriami budú biele vína, rosé a červené vína. Najlepšie vína získavajú diplom a cenu. Návštevníkov poteší kultúrny program aj vystúpenie hudobnej skupiny Bonus.

ŠPORT

24.02.2018 12.00 hod, Šaľa

Priateľský futbal

Slovan Duslo Šaľa (III. liga) – FK Šimonovany IV. liga

KINOTIPY KINA ŠAĽA

25. 2. nedeľa 20.00 hod.

Nočná hra (Game Night)

Každý týždeň Max a Annie organizujú zábavný „herný“ večer. Maxov charizmatický brat Brooks však pripraví tentoraz hru, akú ešte nezažili – riešenie záhadnej vraždy, pričom nezabudne ani na falošných gangstrov a federálnych agentov. Takže aj Brooksov únos je súčasťou hry… alebo nie? Keď sa šesť súťažechtivých hráčov rozhodne vyriešiť prípad a vyhrať HRU, postupne zistia, že ani táto „hra“, ani Brooks, nie sú úplne tými, čo si mysleli. Počas jednej chaotickej noci sa priatelia ocitnú až po uši v deji a každé nové zistenie obráti ich situáciu hore nohami. HRA nemá pravidlá, ani body a hráči netušia, kto ju ešte zdieľa s nimi…

25.2. 2018 18.00 hod.

Obyčajná tvár (Wonder)

Medzinárodný knižný bestseller, ktorý chytil za srdcia čitateľov po celom svete, sa konečne dočkal filmového spracovania. Dojímavý príbeh o tom, aké ťažké je pre malého chlapca zapadnúť medzi rovesníkov v škole, ktorí sú úplne iní…úplne obyčajní. August (Auggie) Pullman má 10 rokov, miluje Hviezdne vojny a práve nastúpil po prvýkrát do školy, pretože je výnimočný. Keď prišiel na svet, lekári predpovedali, že sa nedožije rána. V detstve podstúpil toľko operácií, čo iní nezakúsia za celý život. Pre vrodenú poruchu, ktorej názov väčšina ľudí nevie ani vysloviť, má silne zdeformovanú tvár. A predsa chce žiť normálny život. Preto teraz stojí pred najťažšou skúškou zo všetkých – konečne ide do školy medzi „normálne“ deti. Musí sa pripraviť na zdesené pohľady spolužiakov aj posmech neprajníkov. Nájde v sebe dosť síl, aby si našiel priateľov a v škole vydržal, alebo sa vzdá a radšej zostane doma?

25. 2. 2018 16.00 hod.

Pračlovek (Early Man)

Animovaný film Pračlovek rozpráva príbeh z obdobia, kedy sa po našej krajine prechádzali prehistorické zvieratá. Hlavným hrdinom je neohrozený jaskynný muž Dug, ktorý sa so svojím najlepším štvornohým priateľom Čuňákom snaží uchrániť svoj domov a kmeň pred veľkou hrozbou. Na ich územie totiž prichádzajú pokrokoví ľudia z doby bronzovej, v čele s lordom Bafoňom a Dugovi, a jeho priateľom zostáva posledná šanca – bojovať o svoje územie vo futbale s tímom Real Bronzio. Dokáže Dug presvedčiť a vytrénovať desať nemotorných praľudí, vyhrať zápas a získať späť svoje územie?

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM