Veronika Zeiselová Krimi

Auto vo Veči zrazilo 3 tínedžerov, na tom istom priechode onedlho došlo k ďalšej zrážke!

Naozaj nešťastné chvíle v mestskej časti Šaľa – Veča! Auto zrazilo na priechode pre chodcov troch tínedžerov. To však nebolo žiaľ všetko. Na tej istej "zebre" ešte počas dokumentovania nehody došlo k ďalšej zrážke.

Ilustračný obrázok k článku Auto vo Veči zrazilo 3 tínedžerov, na tom istom priechode onedlho došlo k ďalšej zrážke!
Zdroj: Policajný zbor SR

Dopravná nehoda na priechode pre chodcov sa stala vo štvrtok krátko po 19. hodine v mestskej časti Šaľa – Veča. „Vodička osobného motorového vozidla Ford Fiesta sa pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla a nedala prednosť trom chodcom prechádzajúcim cez cestu. Následne došlo k zrážke s osobami,“ objasňuje Božena Bruchterová hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre. „Jakub (18) a Vladislav (17) boli prevezení do nemocnice. Kristína (17) bola ošetrená na mieste,“ hovorí o následkoch dopravnej nehody Božena Bruchterová. Okolnosti, ako aj miera zavinenia, sú v štádiu vyšetrovania.

V čase, keď polícia dokumentovala túto dopravnú nehodu, došlo na tom istom priechode pre chodcov k ďalšej zrážke. „Zrážka osobného motorového vozidla Škoda Octávia so 16-ročnou chodkyňou. Nakoľko nedošlo k jej zraneniu a nevznikla žiadna škoda, bola vec zadokumentovaná ako škodová udalosť,“ doplnila ďalej Božena Bruchterová. „Dychová skúška na alkohol bola u oboch vodičiek negatívna,“ dodala na záver policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM