Zlatica Gregorová Kultúra

Amfik sa o pár hodín zmení na letné kino: Tešte sa na horor aj komiksy

Milovníci filmového plátna i platonickí vyznávači kultúry v prírode sa už môžu tešiť. V našom meste totiž už onedlho vypukne maratón kinohitov.

Ilustračný obrázok k článku Amfik sa o pár hodín zmení na letné kino: Tešte sa na horor aj komiksy
Foto: Zlatica Gregorová

Podujatie Premietanie na amfiku sa začne 6. júla 2018 a už aj sa chystajte na Hororový víkend. Vo večerných hodinách od 21.30 hod. bude na programe film TO. Príbeh o stratenom Georgovi a partii detí, ktoré zažívajú rôzne strašidelné dobrodružstvá. Nakrútené podľa predlohy Stephena Kinga.

Annabelle

Na druhý deň 7. júla 2018 si budete môcť vychutnať Annabelle 2: Stvorenie zla. 109 minútový film je pokračovaním hororu Annabelle o tom, ako sa výrobcovi bábik a jeho žene stane tragická udalosť – umrie im ich jediná dcéra. Do domu pozvú rádovú sestru aj malé siroty a stanú sa terčom výčinov Annabell…

DC Comics je názov ďalšieho filmového týždňa. 20. júla 2018 uvidíte Justice League Part 1. Pozrite si komiks o tom, ako spoločne Batman a Wonder Woman pracujú na tom, aby rýchlo našli a dali dohromady tím zložený z nadľudí a čelili ďalším hrozbám.

Komiksový víkend ukončí Wonder Woman 21. júla 2018. Filmo o Amazonke Diane, ktorá sa stala bojovníčkou. Keď jedného dňa na ich ostrove havaroval americký pilot a informoval ich o celosvetovom konflikte zúriacom navôkol, Diana odchádza z domu, pretože chce odvrátiť zlo aj cez svoje nadprirodzené schopnosti.

Pre pánov

Tretím tematickým týždňom v rámci premietania na amfiku je Pánska jazda. Mužom je určený prvý film a to Rozpoltený, ktorý si môžu pozrieť 27. júla 2018. Film o troch unesených dievčatá, ktoré sa z párty ocitnú pod zemou a o schizofrenikovi, ktorý má v sebe viacero osobností…

Dunkirk

Júlové premietanie v prírode zakončí film Dunkirk 28. júla 2018. Vojnová dráma vizionára Christophera Nolana vychádza z udalostí, ktoré sa stali počas evakuácie obkľúčených francúzskych, britských a belgických vojakov z pláží severofrancúzskeho Dunkirku na jar 1940.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM