Zlatica Gregorová Rôzne

Ak túžite po psíkovi, neváhajte, môžete si vybrať z našej TOP 5.FOTO

Nedávno sme rozbehli nový seriál o psíkoch. Opäť si môžete vybrať milého spoločníka na štyroch labkách.

Ilustračný obrázok k článku Ak túžite po psíkovi, neváhajte, môžete si vybrať z našej TOP 5.FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

A máme tu zase ďalšie psíčky, ktoré vám ponúkame do vašich domovov v spolupráci s Občianskym združením Zatúlané psíky Šaľa. Jeho členovia sa o ne starajú s láskou a psíkom nechýba dobrá opatera a ak treba, aj odborné lekárske ošetrenie. Nech sa páči, vyberte si, ktorý bude ten váš.

Dobre ošetrené

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. Všetky detaily sa dozviete TU. O Vašu priazeň sa uchádzajú TIETO psíky.

B.J. – ideálny rodinný psík. B.J. je vychovaný, vycvičený, poslušný a veľmi túži po domove. Jeho príbeh je smutný, vybrala si ho rodinka s deťmi ako rodinného psíka na prechádzky a výlety a po čase ho vrátili do útulku z dôvodu pre nás nepochopiteľné­ho…pretože púšťa chlpy… B.J. rodinný život miloval a snaží sa zapáčiť každému návštevníkovi, len aby mohol ísť „domov“.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

HAPPY – Happy je takisto dokonalý rodinný psík a spoločník. Vo svojej rodinke zostať nemohol, kvôli nesúhlasu nájomcu. Tak ako B.J., aj on zažil, aké je to fajn mať domov a veľmi za ním smúti.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

DEVON – dobrý, tichý a nenápadný psí senior. Nikto si ho ani len nevšimne a on tíško čaká na svoju šancu. Je to skutočne nenáročný psík, ktorý bude za kúsok miestečka u Vás neopísateľne vďačný.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

TOTO je drobný, čierny, nenápadný psík. Najhoršie predpoklady pre psíka v útulku. TOTO je v útulku prehliadaný, v ústraní, jeho šance na adopcie sú malinké. Pritom je úplne správny a milučký psík.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

CARMEN – nádherná, čistokrvná fenka vlčiaka s tou typickou všestrannou a aktívnou povahou. Carmen tiež rodinku mala, nesprávali sa k nej však dobre. Veríme, že jej adopcia vyjde úspešne na druhý pokus.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM