Zlatica Gregorová Kultúra

Aj v Močenku oslávia májový sviatok: Prejdite Míľu pre mamy aj vy

Únia materských centier a obec Močenok sa taktiež pridávajú k oslave Dňa matiek. Najväčšia oslava v meste sa bude konať už v najbližší víkend.

Ilustračný obrázok k článku Aj v Močenku oslávia májový sviatok: Prejdite Míľu pre mamy aj vy
43
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

Míľa pre mamu

V parku pred močenským kostolom sa v sobotné popoludnie rozbehne kolotoč súťaží a najmä oslava všetkých mám. Ako informujú organizátori Míľa pre mamu sa začne 11. mája 2019 od 15.00 hod. Práve v tom čase sa všetci záujemcovia sústredia na jednom mieste a prebehne ich registrácia. Každý účastník, ktorý sa bude chcieť oficiálne zapojiť do podujatia, bude starostlivo zaevidovaný.

Medzitým, ako sa začne prechod jednej míle, si ešte návštevníci budú môcť pozrieť hudobné vystúpenie detí z močenskej materskej školy ako aj program folkloristov zo Sečkára.

Bohatý program

Po kultúrnom programe odštartuje míľová prechádzka pre mamu. Spoločne prejdete vyznačenou trasou a popritom si deti budú môcť aj vyskúšať rôzne súťaže na stanovištiach. Po polhodinovom prechode sa budú môcť najmenší návštevníci zabaviť v sprievodnom programe. Jeho súčasťou budú riekanky aj pesničky. Budete si môcť zacvičiť zumbu a pripravená bude aj veselá angličtina pre deti.

Vo fotogalérii si môžete pozrieť zábery z rodinného festivalu šalianskych mám, ktoré ho zorganizovali v roku 2017.

Foto: ilustračné

FOTO: Mamy zo Šale premiérovo, rodinný festival sa skončil úspešne
43
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM