Tlačové správy

8 vecí, ktoré si pravidelne zabúdame zbaliť na dovolenku

Aj keď sa na dovolenku poctivo pripravujeme, minimálne jednu z týchto vecí vždy zabudneme doma. Ruku na srdce, ktorú z nich sa vám podarilo zabudnúť?

Ilustračný obrázok k článku 8 vecí, ktoré si pravidelne zabúdame zbaliť na dovolenku
Zdroj: Generali poisťovňa

1. Kópie dokladov
Je nanajvýš praktické, spraviť si doma kópiu všetkých dôležitých dokladov. Toto síce ovládate, doklady si poctivo okopírujete, nachystáte, odídete a necháte ich na stole.

2. Lieky
Pozor, aby ste nezabudli lieky, ktoré užívate pravidelne a sú na predpis. Najmä, ak trpíte chorobou, ktorá sa bez užitia daného lieku môže zhoršiť.

3. Nabíjačka
Mobilom zvečňujeme pamätné momenty, natáčame videá a navyše sa s ním cítime bezpečnejšie. Mobil si doma nezabudneme. Nabíjačku však zabúdame pravidelne.

4. Teplé oblečenie
Ak práve necestujete do Egypta, pokojne sa môže stať, že sa budete niekde pri rozbúrenom mori v žabkách a kraťasoch triasť od zimy a nepomôžu ani miešané drinky.

5. Knihy a časopisy Tešíte sa na to, že si pod slnečníkom otvoríte dobrú knihu? Skúste ju nezabudnúť doma na polici. V zahraničí ťažko zoženiete niečo na čítanie v slovenčine a pokiaľ nie ste jazykovo zdatní, nezostane vám iné, ako kresliť prstom do piesku.

6. Dáždnik
V myšlienkach sa už vlníte na nafukovačke a na takú nudnú vec akou je dáždnik, vôbec nemyslíte. Spomeňte si však na bod 4, a k tomu, ako mrznete, pridajte ešte dážď, ktorý vám zmáča aj posledné tričko.

7. Šiltovka, pyžamo, ponožky
Ak sa v ničom nevyspíte tak dobre ako vo svojom károvanom pyžame, do sandálov potrebujete bambusové ponožky a na hlave máte najradšej šiltovku s vrtuľkou, myslite na to aj pri balení.

8. Poistenie
Keď už sú kufre natlačené, napadne vám, že ste sa zabudli poistiť. Cestovné poistenie Genertel vybavíte aj na poslednú chvíľu za cenu od 3,30€, cez internet alebo na tel. čísle 0850 555 555.

A aby ste na poistenie nemuseli myslieť vždy, keď vytrčíte päty za hranice, máme pre vás celoročné poistenie len za 17,99€. Viac info na www.genertel.sk/cp.

(PR) – Za obsah a foto zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Generali poisťovňa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM