Veronika Zeiselová Kultúra

Známa spisovateľka románov pre ženy príde do Šale: Dajte si podpísať svoju evitovku

V Mestskej knižnici Jána Johanidesa v Šali sa v ostatnom čase strieda jeden zaujímavejší hosť za druhým. Najbližšie sa sem pred Vianocami chystá Evita Urbaníková, pozrite kedy...

Ilustračný obrázok k článku Známa spisovateľka románov pre ženy príde do Šale: Dajte si podpísať svoju evitovku
Foto: Radka Deckerová

Evita sa narodila v marci 1976. V osemnástich rokoch odišla z rodnej Žiliny na vysokú školu do Bratislavy a tam aj ostala. Celý profesionálny život sa venuje žurnalistike, začala ako moderátorka v Rock FM rádiu, potom spolu s Julom Viršíkom tri roky vysielala rannú šou v rádiu Koliba, neskôr OKEY.

Aj vďaka bestsellerom Všetko alebo nič, Stalo sa mi všetko a Všetko alebo nič: Príbeh pokračuje, ktoré vyšli s úspechom aj v Česku, sa stala najobľúbenejšou slovenskou autorkou kníh za rok 2009. Ďalšia jej kniha Svet mi je dlžný bola najpredávanejším slovenským titulom roka 2010. Jedna z najpredávanejších slovenských autoriek sa okrem písania venuje aj svojmu vydavateľstvu Evitapress, ktoré založila v roku 2007.

Evita príde do Mestskej knižnice Jána Johanidesa v Šali už v pondelok 12. decembra o 16:30. Neváhajte a príďte si dať podpísať tú svoju „evitovku“. :)

Zdroj info: datababazeknih.cz

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM