Rastislav Búgel Krimi

Zlodej využil nepozornosť pred cintorínom v Šali: Rozbil okno a z auta zobral tašku

Sviatky lákajú ľudí na cintoríny a za blízkymi, no často upriamia aj pozornosť zlodejov. Taký bol aj prípad, ktorý sa odohral v Šali.

Ilustračný obrázok k článku Zlodej využil nepozornosť pred cintorínom v Šali: Rozbil okno a z auta zobral tašku
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala polícia, neznámy páchateľ odcudzil 1.novembra, vo večerných hodinách pred cintorínom v Šali zo zaparkovaného auta tašku. “Na osobnom motorovom vozidle KiaCeed nezisteným predmetom rozbil na strane vodiča zadné okno a zo sedačky odcudzil pánsku čiernu tašku v ktorej boli doklady, kreditné karty, finančná hotovosť a mobilný telefón. Krádežou vznikla poškodenému škoda vo výške 250 eur a poškodením vozidla 100 eur,“ informuje Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Ako informovala policajná hovorkyňa Božena Bruchterová: “Vyšetrovateľka zo Šale začala trestné stíhanie vo veci prečinu neoprávneného vyrobenia a používania elektronického platobného prostriedku, elektronických peňazí a inej platobnej karty v súbehu s prečinom krádeže.“

Polícia upozorňuje v tomto sviatočnom období hlavne návštevníkov cintorínov, aby si nenechávali v zaparkovaných autách svoje osobné veci, peniaze a doklady. “Policajné hliadky sa budú aj počas dnešného dňa nachádzať pri cintorínoch, kde budú dohliadať na bezpečnosť v doprave a verejný poriadok,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM