Peter Štrbo Rôzne

Zatúlané psíky hľadajú domov II.

Dobrovoľníci, ktorí sa starajú o koterce s túlavými psíkmi, majú v Šali o prácu postarané neustále. Minulý týždeň sme priniesli prvú časť seriálu o psíkoch, ktorí sa stratili alebo ich opustili majitelia a nutne potrebujú domov.

Po týždni tu máme ďalších dvoch „chlpáčov“, ktorí potrebujú každodennú starostlivosť a pocit bezpečia.

Becky – večné šteňa

Becky prišla do kotercov 15.3.2011. Podľa slov mestských policajtov bola vraj zrazená. Vzali sme ju na kliniku v Nitre a tam si ju na noc nechali na pozorovaní. Našťastie je v poriadku a zdravá. Je veľmi milá a stále sa chce túliť. Pomerne dosť sa bojí druhých psíkov. Becky vyzerá ako šteniatko, pritom podľa veterinára má už 4 roky!! Dá niekto domov tomuto večnému „šteniatku“??! Momentálne je u Michaly Wollner, keďže v kotercoch ju nemáme kam dať.

Biela sučka

Biela sučka sa ku kotercom pritúlala 17.3.2011, tak sme ju okamžite vzali do koterca. Ide pravdepodobne o nejakého kríženca ovčiaka. Má asi 1 až 2 roky. Inak má peknú srsť a myslíme si, že len niekomu zabehla. Je milá, no trošku sa bála, keďže tam aj ostatní havkovia štekali. Dúfame, že bude v poriadku a rýchlo sa jej nájde pôvodný, prípadne nový domov!! Takže hľadá sa majiteľ!!

Ak má niekto záujem o uvedených psov, kontaktuje dobrovoľníkov na maily zatulanepsikysala@gmail.com. Ak si tam nájdete svojho strateného miláčika, ohláste sa v tejto veci na MsP, ktorí vám psa z kotercov odovzdajú. Všetko je to samozrejme zadarmo, nie je tam žiadny poplatok ani pokuta za to, že pes utiekol.

Psíky z minulého týždňa nájdete [link=http://www­.sala24.sk/new­s.php?extend.88303]TU[/l­ink].

Patrik Szocs

Zatulane psiky2
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM