Zlatica Gregorová Kultúra Rôzne

Začiatok júla prežite príjemne: Čo na vás čaká v Šali a okolí?

Ponúkame vám naše víkendové tipy. Kto nestihol akcie počas Šalianskeho jarmoku, môže zájsť na júlové hudobné, či spoločenské podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Začiatok júla prežite príjemne: Čo na vás čaká v Šali a okolí?
Zdroj: TASR

I počas leta je ich naplánovaných dostatočné množstvo. Môžete si dosýta vyberať z kultúry, športu, filmových vystúpení aj filmových predstavení. A letné prázdniny a vytúžené dovolenky sa môžu začať…

KULTÚRA & ZÁBAVA

30.6.2017 16.00 hod. SD Veča

Hurá prázdniny, šmolkov sen

Vysvedčenia odovzdané, školský rok sa skončil a HURÁ PRÁZDNINY! V Pribinovom parku pred SD Veča sme si pre vás pripravili program pre deti s názvom ŠMOLKOV SEN! Dvojhodinová zábava so šmolkami, fotenie, bublinková šmolkodiskotéka a sladkosti dňa 30. júna 2017 o 16:00. Vstupné: zdarma

1.7. 2017 Hájske 19.00 hod.

Neberte nám princeznú

Detičky a mládež z Detského súbor Hájčatá srdečne pozývajú na muzikálové predstavenie. Uskutoční sa v priestoroch kultúrneho domu v Hájskom. V hlavných úlohách sa predstavia Marián Paldan a Katka Vlčková. Vstupné je 2,– eurá.

1.7. 2017 Šaľa

Súťaž vo varení guláša

Obľúbené podujatie sa začne od 11. 30 v areáli Centrálnej pláže Šaľa. Počas tphto dňa si môžete pozrieť aj súťaž Šaľa Beach Open – súťaž v plážovom volejbale. 23. ročník tejto súťaže odštartujú hráčske dvojice v dopoludňajších hodinách.

1.7. 2017 Šaľa, kaštieľ

MIKOVCI

Koncert skupiny Mikovci si môžete vychutnať v priestoroch Renesančného kaštieľa v Šali od 19.00 hod.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

SOBOTA 1.7 / Nedeľa 2.7. 2017 20.00 hod.

Na plný plyn(Overdrive)

ČAS SA KRÁTI…Hrajú: Simon Abkarian, Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss, Clemens Schick  •  Réžia: Antonio Negret Scenár: Michael Brandt, Derek Haas  •  Kamera: Laurent Barès, Laurent Barès  • Producent: Micha­el Brandt, Serge de Poucques Film rozpráva príbeh dvoch bratov (Scott Eastwood a Freddie Thorp), ktorí na objednávku kradnú najdrahšie luxusné autá. Kvôli novej objednávke – miliónovému Bugatti z roku 1937 – musia vycestovať až do Francúzska. Ich plán však nevyjde a oni sa dostanú do rúk majiteľa auta, miestneho zločineckého bossa. Aby si zachránili život, musia pre neho ukradnúť najobľúbenejšie auto jeho úhlavného nepriateľa – Ferrari 250 GTO z roku 1962.

Sobota, 1. 7. 2017 / Nedeľa, 2. 7. 2017 18.00 hod.

Ja, Zloduch 3(Despicable Me 3)

Najväčší svetový zloduch Gru a jeho žltí mimoní pomocníci sa vracajú v novom dobrodružstve. Scenár: Ken Daurio, Cinco Paul. Hrajú: Steve Carell, Elsie Kate Fisher, Dana Gaier, Pierre Coffin Najväčší svetový zloduch Gru a jeho žltí mimoní pomocníci sa vracajú v novom dobrodružstve. A budú čeliť nemenej rafinovanému zločincovi menom Baltazar Bratt. Našťastie má Gru aj ďalších pomocníkov – agentku Lucy Wilde a adoptovaný trojlístok: Margo, Edith a Agnes.

Vstupné : 4,– eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM