Peter Sýkora Krimi

Zabil ženu a zalial ju betónom

Telo 22-ročnej Zuzany vytiahla polícia spod vrstvy betónu pri rodinnom dome v Hornej Kráľovej v okrese Šaľa.

Žena na mieste ležala pravdepodobne od októbra uplynulého roka po tom, čo ju mal na smrť ubiť jej 21-ročný miestny občan Atila. Na vraždu upozornila sestra nebohej Marcela, ktorá je jeho družkou a mala byť svedkom činu. Pod trestom násilia však musela Atilovi sľúbiť, že o skutku nič nevyzradí. Všetci žili aj s deťmi v jednom dome.
Marcela sľub dodržala až do piatka 16. júla, kedy vo večerných hodinách vyhľadala políciu. Povedala, že **jej druh Zuzanu zakopal pri dome po bitke, na následky ktorej zomrela. **Polícia dnes nasadila špeciálnu techniku a postupne dostáva ostatky mladej ženy von. „Muža i oznamovateľku sme zadržali. Zisťujeme, či na mŕtvolu Atila nasypal cement a nalial vodu alebo ho zalial betónom,“ uviedla pre TASR krajská policajná hovorkyňa v Nitre Renáta Čuháková. V tomto štádiu je muž obvinený zo zabitia, za ktoré mu hrozí trest odňatia slobody desať rokov. Čuháková dodala, že skutok môže byť po ďalších zisteniach vyšetrovateľa prekvalifikovaný.
Zuzanu v obci nevideli viac ako rok, nebolo však po nej vyhlásené pátranie, lebo nezvestnosť nikto nenahlásil. Podľa Čuhákovej bola obeť ľahšie mentálne postihnutá a mala chodiť do zahraničia pracovať ako prostitútka.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM