Zlatica Gregorová Kultúra

Zabavte sa s rodinou: Spoločenské popoludnie chystajú močenskí hasiči

I keď sme práve v polovici augusta a leto stále trvá, pomaličky sa chýli k svojmu koncu. Jedno veselé letné podujatie však bude aj počas nadchádzajúcej soboty.

Ilustračný obrázok k článku Zabavte sa s rodinou: Spoločenské popoludnie chystajú močenskí hasiči
Zdroj: TASR

Obce a mestá tiež pozvoľna pripravujú akcie, spojené s rozlúčkou s letom. V Močenku sa o to postará združenie Rodina je viac a tamojší hasiči.

Rozlúčia sa s letom

Farské popoludnie s hasičmi s podtitulom Rozlúčka s letom je jednou z akcií, ktoré združenie už dlhodobo organizuje. Posledné dva roky na podujatí participujú už aj miestni hasiči. Tí očarúvajú najmä tých najmenších nielen svojim hasičským výstrojom, ale najmä hrdinskými akciami v boji proti požiaru a iným nebezpečenstvám.

V prúde zábavy

Ako pre náš portál uviedol Peter Kohút zo združenia Rodina je viac, akcia odštartuje v sobotu 19. augusta 2017 od 14.00 hod. Zábava bude v hasičskom ladení. A na čo všetko sa môžete tešiť? „Malí, väčší aj tí najmenší uvidia ukážky činnosti šalianskych hasičov. Pripravené sú hry pre deti so šmýkačkou a inými atrakciami, určenými na tú pravú detskú zábavu,“ prezrádza organizátor Peter.

Veselo v pene

Atraktívne bude iste aj penové ihrisko, po ktorého návšteve vystúpite z neho menej alebo viac premočení. Organizátori preto radia priniesť si aj náhradné oblečenie. To v prípade, že sa vám z peny nebude chcieť tak rýchlo odísť. Podujatie sa bude konať na priestranstve pred močenským kláštorom. Vstup je voľný.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM