Zlatica Gregorová Iné športy

Zabavte sa na korčuliach: Môžete aj pod rúškom noci

Mesto Šaľa organizuje pre svojich občanov netradičnú športovú akciu. Majitelia ľadových korčúľ sa jej môžu zúčastniť už čoskoro.

Ilustračný obrázok k článku Zabavte sa na korčuliach: Môžete aj pod rúškom noci
Foto: Zlatica Gregorová

Centrom zimných radovánok na ľade je v našom meste zimný štadión. Tu sa dosýta premávajú deti, mládež aj dospelí, ak to poveternostné podmienky dovoľujú. Navštevujú ho hokejisti, korčuliari, rekreační nadšenci a svoju ľadovú náruč poskytuje aj školákom, či klubom.

Nočná jazda

Tentoraz sa v meste rozhodli zorganizovať Noc korčuliarov. Konať sa bude 13. januára 2018 od 22. 00 hod. až do polnoci. Nočné jazdy platia pre dospelých korčuliarov. Tí menší si môžu zajazdiť v čase od 12.00 do 19.00 hod. Vstupné na šaliansky ľad je 3€.

Zaspieva si každý sám

„Nočné korčuľovanie je už tradičné podujatie. Každý rok ho zorganizuje mesto podľa záujmu zo strany verejnosti. Predpokladáme, že tak ako je dobrým zvykom, aj túto  sobotu prídu desiatky nočných korčuliarov. „Do tanca“ im však hudba hrať nebude – vzhľadom na to, že v tesnej blízkosti zimného štadióna sú rodinné domy, nie je možné púšťať hudbu tak, ako sa to robí počas denného korčuľovania,“ uviedla hovorkyňa Mesta Šaľa, Erika Kollerová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM