Zlatica Gregorová Rôzne

Z okna už hľadí voľno: Ako ho využiť čo najlepšie?

Zimné počasie núka množstvo aktivít v prírode, či v spoločnosti. Február je aj fašiangovým mesiacom.

Ilustračný obrázok k článku Z okna už hľadí voľno: Ako ho využiť čo najlepšie?
Foto: Zlatica Gregorová

Aj v našom okolí sa budú konať tieto zábavy. Môžete sa ich zúčastniť a parádne sa zabaviť.

KULTÚRA

10. február 2018, 19.00 hod., Trnovec nad Váhom

Tradičná fašiangová zábava

MO Csemadok v Trnovci nad Váhom srdečne pozýva na tradičnú fašiangovú zábavu, ktorá sa uskutoční v Miestnom kultúrnom stredisku.

10. február 2018 14.00 hod., SS Močenok

Zabíjačkové špeciality a fašiangový program

Obec Močenok a Poľovnícky spolok Močenský háj usporiadajú tradičné podujatie. V spoločenskej sále Obecného úradu v Močenku bude pre návštevníkov pripravená ochutnávka zabíjačkových špecialít. Do taktu vám zahrá DH Močenská kapela a MSS Močenskí speváci.

ŠPORT

10. február 2018, 10.00 hod., Futbalový štadión Šaľa

PRIATEĽSKÝ FUTBAL

Slovan Duslo Šaľa – FK Devínska Nová Ves (III. liga)

10. február 2018, 18.00 hod., Mestská športová hala Šaľa

HÁDZANÁ

Hádzanárska Slovnaft Extraliga mužov

HKM Šaľa – ŠKP Bratislava

11. február 2018 8.30 hod., Mestská športová hala Šaľa

Medzinárodný halový futbalový turnaj žiakov U11: Šaľa, Sp. Trnava, FC Veszprém, Dukla Banská Bystrica, KFC Komárno, Inter Bratislava

STOLNÝ TENIS

10. februára 2018 Trnovec nad Váhom, školská telocvičňa

o 10.00 h TJ Dynamo Trnovec nad Váhom – Trenčín

o 15.00 h TJ Dynamo Trnovec nad Váhom – Trenčianska Teplá

KINOTIPY KINA ŠAĽA

10. 2. – 11. 2. 2018 20.00 hod.

Paríž

Americký herec a režisér Clint Eastwood (Americký ostreľovač, Sully) nakrútil svoj ďalší film opäť na základe skutočnej udalosti. 21.augusta 2015 si celý svet v ohromení vydýchol, keď médiá ohlásili zmarený teroristický útok na vlak # 9364 smerujúci do Paríža. Za obdivuhodným hrdinským činom stála trojica mladých Američanov cestujúcich po Európe, ktorí premohli ťažko ozbrojeného Maročana pripraveného zabíjať…O celej udalosti i svojom živote a priateľstve, napísali neskôr knihu, ktorá sa stala predlohou scenára filmu – 15:17 Paríž: Skutočný príbeh teroristu, vlaku a troch amerických hrdinov (The 15:17 To Paris: The True Story Of A Terrorist, A Train, And Three American Heroes).

10. 2. – 11. 2. 2018 18.00 hod.

Päťdesiat odtieňov slobody(Fifty Shades Freed)

Fenomén Päťdesiat odtieňov vstupuje do tretej, záverečnej fázy. Anastasia Steele a Christian Grey sa dobrovoľne zriekli svojej slobody a pred svadobnými svedkami povedali rozhodné „Áno“. Žiť šťastne až do smrti im ale dopriate nebude. Režisér James Foley (Päťdesiat odtieňov temnoty) okorenil pikantnú erotickú romancu poriadnou dávkou thrilleru a svojím hrdinom pripravil niekoľko nečakaných a nepríjemných prekvapení. Ak si myslíte, že vstupom do manželstva pre Anastasiu (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí všetka sranda a že legendárnu Červenú mučiareň prerobia na detskú izbu, veľmi sa mýlite. Vynaliezavosť a fantázie novomanželov nepoznajú medze, zvlášť keď ich vďaka Christianovmu rozprávkovému bohatstvu nemusí naozaj nič limitovať…

10. 2. – 11. 2. 2018 16.00 hod.

Snehová kráľovná: Tajomstvo ohňa a vody(Snezhnaya korolova 3: Ogon i led)

Pokračovanie populárnej animovanej série je opäť plné dobrodružstva, zábavy i kúziel. Potom, čo Gerda porazila Snehovú kráľovnú a oslobodila svojho brata Kaya, má pred sebou ďalšiu úlohu: nájsť rodičov unesených Severným vetrom a dať celú rodinu zase dohromady. Na tejto výprave Gerdu a Kaye sprevádzajú starí aj noví priatelia a keď narazia na starobylý čarovný trolský Kameň ohňa a ľadu, prestávajú sa udalosti vyvíjať podľa ich pôvodných plánov. Dokážu spoločne skrotiť mocné magické sily?

Vstupné: 5€

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM