Zlatica Gregorová Rôzne

Vypukne Šaľský blšák: Novinkou očkovanie psov s prekvapením

Občianske združenie Šaľa – Tvoje mesto sa zapája do činností efektívnych pre mesto Šaľa i jej okolie. V sobotu to bude tradičné podujatie.

Ilustračný obrázok k článku Vypukne Šaľský blšák: Novinkou očkovanie psov s prekvapením
Zdroj: TASR

So začiatkom jarnej sezóny spustili čistenie brehov Váhu i samotného mesta. Tentoraz prichádzajú so známou akciou Šaľským blšákom. A čo bude jeho pridanou hodnotou?

Prvoaprílový blší trh

Sobota 1. apríla je známa tým, že si v tento deň môžeme beztrestne a milo vystreliť zo svojich najbližších. Šaľský blšák však bude serióznou akciou, na ktorej budú vítaní i majitelia so svojimi psíkmi. Sobotné dopoludnie môžete stráviť na priestranstve pred šalianskym mestským úradom. Čakať vás tam budú predávajúci a dokonca i veterinár.

Jarné očkovanie pre Vašich miláčikov

Podľa informácií od organizátorov, v čase od 8.30 – 12.30 hod. sa tu dosýta môžu nakorzovať kúpychtiví návštevníci. Čokoľvek, čo si potrebujete nutne zadovážiť a nemôžete to zohnať v žiadnom obchode, istotne nájdete na tomto blšom trhu. Aprílovým prekvapením bude možnosť dať zaočkovať svojho štvornohého miláčika priamo počas akcie.

S povinným jarným očkovaním proti besnote pomôže šaliansky veterinárny lekár Attila Szatmáry. Za očkovanie zaplatíte 5 eur. Odmenou statočným zaočkovaným psíkom bude 400 g psej salámy a odmenou pre majiteľov psov budú vrecká pre psíčkarov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM