Zlatica Gregorová Rôzne

Voľné dni sú opäť tu: Čo na vás čaká v Šali a okolí?

Po prechodnom oteplení a prvých teplejších slnečných lúčoch opäť vytiahneme teplé bundy. Víkendové dni tak môžete využiť na príjemný domáci relax.

Ilustračný obrázok k článku Voľné dni sú opäť tu: Čo na vás čaká v Šali a okolí?
Zdroj: TASR

Cez nasledujúci víkend sa môžete vybrať aj na divadelné predstavenia, či do kina. Na svoje si príde aj športová verejnosť.

KULTÚRA

17.03.2018 22.00 hod., DK Šaľa

Oldies Party

V Šali sa opäť rozpúta zábava v štýle oldies. Ak túžite po disco tancoch alebo si potrebujete prevetrať hlavu, navštívte túto párty. Vaše tanečné kroky bude usmerňovať DJ Norman. Vstup: 4 €.

18. marec 2018

ŠAĽANINY – ŠALENINY, Šaľa

Divadelný festival ponúkne tri predstavenia. Môžete si nimi spríjemniť nedeľné popoludnie.

Slncový kôň 13.30 hod.

Bábkové divadlo BUM BÁC sa malým aj veľkým Šaľanom predstaví so svojimi marionetami spolu Eliškou a Mariánom Gregoričkovcami.

Gašparkova čarovná stolička, 16.00 hod.

Päťdesiatminútový trojdejstvový rozprávkový príbeh s drevenými marionetami a napínavým dejom je určený deťom aj ich rodičom. Dospelí sa môžu na chvíľu vrátiť do detských čias…

Alica v krajine zázrakov 17.00 hod.

V nedeľu sa počas festivalu predstavia členovia DDS Úsmev Šaľa. Predstavenie o Alici uvidíte v divadelnej sále Aréna na ulici SNP 16 v Šali. 

ŠPORT

17.03.2018 15.00 hod. , Futbalovy štadión Duslo Šaľa

  • III. futbalová liga

Slovan Duslo Šaľa – MFK Bánovce n/B

17.03.2018 15.00 hod., Mestská športová hala v Šali

  • Medzinárodná hádzanárska MOL liga

HK Slovan Duslo Šaľa – DHC Olomouc

17.03.2018 18.00 hod., Mestská športová hala v Šali

  • Hádzanárska MOL Extraliga mužov

HKM Šaľa – HK AGRO Topoľčany

KINOTIPY KINA ŠAĽA

17. 3. 2018 20.00 hod.

Tomb Rider (Tomb Rider)

KAŽDÁ LEGENDA MÁ SVOJ ZAČIATOK

Lara Croft (Alicia Vikander) má 21 rokov a práve zdedila obrovské obchodné impérium. Jej otec, bohatý šľachtic a známy dobrodruh, Lord Richard Croft (Dominic West), zmizol bez stopy pred 7 rokmi, keď bola ešte malá. Odvtedy sa Lara márne snaží nájsť nejaký zmysel života. Keď si prečíta záhadný odkaz, ktorý jej otec zanechal, rozhodne sa opustiť Londýn a vyraziť do neznáma, aby prišla na to, čo sa mu naozaj stalo. Vydá sa po jeho stopách hľadať legendárnu hrobku na mýtickom ostrove niekde pri japonskom pobreží. Nebude to však také jednoduché – už len dostať sa na ostrov jej dá riadne zabrať. Loď, ktorá ju mala dopraviť na pevninu stroskotá v silnej búrke, a Lara sa ocitá sama uprostred neznáma, vyzbrojená len ostrým nožom, pevnou vierou a vlastnou tvrdohlavosťou. Ak sa jej podarí prekonať svoje vlastné limity a prežiť toto nebezpečné dobrodružstvo, stane sa z nej skutočný Tomb Rider.

17.3. 2018 17.30 hod.

Chloe a trpaslíci (Gnome Alone)

Nový animák od producenta filmu Shrek, Johna H. Williamsa. Akcia, humor, romantika a dobrodružstvo. Keď Chloe zistí, že škriatkovia v záhrade ich nového domu nie sú takí, ako vyzerajú, musí sa rozhodnúť. Buď sa bude snažiť dostať na vytúženú vysokú školu, alebo začne bojovať proti Trolom …

18. 3. 2018 18.00 hod.

Cesta za kráľom trollov (N THE LAND OF ASH / ASKELADDEN – I DOVREGUBBEN­S HALL)

Že sú trollovia len malé roztomilé bytosti? Ani nápad! Rodinný fantasy film „Cesta za kráľom trollov“ rozpráva príbeh Espena, syna chudobného farmára. So svojimi bratmi Petrom a Pavlom sa vydá na nebezpečnú výpravu za záchranou princezny Kristin zo zajatia zlého trolla známého ako Horský kráľ, aby získal odmenu a zachránil tak rodinnú farmu.

Vstupné na predstavenia: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM