Zlatica Gregorová Rôzne

Volebný víkend prežite pokojne: Trebárs aj na blšáku, či pri lampášoch

November velí, zvýšte prísun vitamínov a skvelých zážitkov. Ak neviete, kam cez víkend vyraziť, je tu náš výber podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Volebný víkend prežite pokojne: Trebárs aj na blšáku, či pri lampášoch
Zdroj: TASR

K jesennému oddychu dobre padne horúci čaj, či čokoláda, ktoré si vychutnáte v pohodlí domova. Ak však túžite po nevšedných kultúrnych zážitkoch, vybehnite do mesta.

KULTÚRA & ZÁBAVA

4. november 2017 8. 30 – 12.02 hod., pred Mestským úradom v Šali

ŠAĽSKÝ BLŠÁK

Kúpno – predajné podujatie Občianskeho združenia Šaľa – Tvoje mesto sa bude konať aj v novembri. Do nákupov sa môžete pustiť pred budovou šalianskeho mestského úradu. Ak máte niečo na predaj, ste tiež vítaní. Vianočné sviatky sú tu čo nevidieť a tak blšák môže byť dobrou príležitosťou zohnať aj nejakú vychytávku.

28. október 2017 – 11. november 2017, Dom ľudového bývania, Šaľa

DUŠIČKOVÉ LAMPÁŠE

Podujatie pre malých aj veľkých organizuje Ponitrianske múzeum v Nitre spolu so svojou pobočkou Domom ľudového bývania v Šali. V priestoroch historického objektu sa koná výstava maľovaných lampášov. Pohľady na ne vám spríjemnia jesenné chvíle.

ŠPORT

FUTBAL

4. november 2017 13.30 hod. Futbalový štadión Šaľa

TIPOS III. Liga 2017/ 2018

Šaľa – Nové Zámky

HÁDZANÁ MUŽI

4. november 2017 18.00 hod., Mestská športová hala Šaľa

HKM Šaľa – MŠK Považská Bystrica

KINOTIPY KINA ŠAĽA

4. 11 – 5. 11. 2017 20.00 hod.

Thor: Ragnarok(Thor: Ragnarok)

Hrajú: Chris Hemsworth, Cate Blanchett, Anthony Hopkins, Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor,, Tessa Thompson, Tom Hiddleston, Jeff Goldblum, Karl Urban, Mark Ruffalo  • Réžia: Taika Waititi. V najnovšom príbehu „Thor: Ragnarok” od Marvel Studios je Thor uväznený na opačnom konci vesmíru. Bez svojho mocného kladiva je nútený pustiť sa do preteku s časom, aby sa vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok – skazu svojho domova a koniec Asgardskej civilizácie, ktorý sa snaží rozpútať nový silný nepriateľ, nemilosrdná Hela. Predtým ale musí prežiť smrtonosnú gladiátorskú súťaž v ktorej sa ocitá tvárou v tvár svojmu bývalému spojencovi z Avengers – Neuveriteľnému Hulkovi.

4. 11. 2017 18.00 hod.

Mečiar

Film Terezy Nvotovej

Keď v roku 1989 padol v Československu totalitný komunistický režim, mala Tereza jeden rok. Lídri Nežnej revolúcie sa vtedy rozhodli usporiadať konkurz na ministra vnútra, do ktorého sa prihlásil Vladimír Mečiar, v tom čase neznámy podnikový právnik zo slovenského vidieka. Vladimír Mečiar sa po úspechu v konkurze dostáva až na politický vrchol, odkiaľ vládne krajine radom diskutabilných praktík. Na pozadí udalostí, akými sú rozdelenie Česko-Slovenska či únos syna prezidenta Slovenskej republiky, Tereza a jej rovesníci prežívajú svoje detstvo.

4. 11. 2017 16.00 hod.

Príšerákovci(Happy Family)

Tak trochu strašidelná rodinka. Réžia: Holger Tappe. Scenár: David Safier, Catharina Junk. Hudba: Hendrik Schwarzer Wishbonovci nie sú práve šťastná rodinka. Mama Emma má kníhkupectvo, ktoré je pred krachom, otec Frank je prepracovaný a každý deň trpí pod tyranským šéfom. Dcéra Fay je nešťastná, hanblivá tínedžerka a syn Max je síce matematický génius, ale v škole ho ostatní šikanujú. Lenže tie skutočné problémy na Wishbonovcov ešte len čakajú. Mamu Emmu si totiž vyhliadol samotný gróf Dracula za svoju budúcu partnerku. A tak pošle zlú čarodejnicu Babu Yagu, aby Emmu premenila na upírku. Yaga ale nedopatrením zmení na príšery aj zbytok rodiny. Frank sa stáva Frankensteinovým monštrom, Fay sa zmení na múmiu a malý Max na mocného vlkolaka.

Vstupné : 4 eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM