Viktória Botošová Krimi

Vodič (37) nezvládol predchádzanie autobusu: FOTO ako dôkaz, v akcii záchranársky vrtuľník!

Vodič (37) predchádzal autobus, žiaľ neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam. Miera zavinenia nehody, ako aj jej okolnosti sú predmetom vyšetrovania polície.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (37) nezvládol predchádzanie autobusu: FOTO ako dôkaz, v akcii záchranársky vrtuľník!
Zdroj: Policajný zbor SR

Dopravu medzi obcami Selice a Trnovec nad Váhom v šalianskom okrese ochromila 16. februára 2015 krátko po tretej hodine popoludní dopravná nehoda. O nehode informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Vozidlo sa stalo neovládateľným

„Vodič (37) VW Golf pri predchádzaní autobusu pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a po zaradení sa do svojho jazdného pruhu zišiel na krajnicu. Následne strhol riadenie, aby sa dostal späť na vozovku. Vozidlo sa však stalo neovládateľným, dostalo sa do šmyku, niekoľkokrát sa otočilo a odhodilo ho do stromu a následne späť na vozovku,“ konštatuje Čuháková.

Podľa slov hovorkyne, vodič predchádzaného autobusu okamžite privolal záchranné zložky. „Zranený muž za volantom VW Golf bol vrtuľníkom prevezený do nitrianskej nemocnice. Pri nehode utrpel rôzne zlomeniny a tržné rany,“ uvádza hovorkyňa.

Škoda vyše 2500 €

Na vozidle vznikla pri nehode podľa mužov zákona, škoda za viac ako 2500 €. „Vo vozidle boli dva psy, ktoré skončili v nitrianskom útulku. Priložená fotografia zachytáva tachometer vozidla, ktorý sa zasekol na rýchlosti 120 km/h,“ dodala krajská hovorkyňa.

Miera zavinenia tejto nehody, ako aj jej presné okolnosti sú predmetom vyšetrovania šalianskej polície. Na mieste nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého znalecký posudok pomôže odhaliť presné príčiny tejto dopravnej nehody.

Nedávno sa tiež odohrala hrozná tragédia v katastri obce Trnovec nad Váhom. Zrážka áut dopadla mimoriadne smutne. Zahynuli až piati ľudia – Pri cestnej zrážke zahynula vodička (†41) a štyri deti, FOTO z tragédie!

Foto: Policajný zbor SR

Vodič (37) nezvládol predchádzanie autobusu
3
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM