Veronika Kalinová Krimi

Vo Vlčanoch našli mŕtvolu muža. Podľa polície ide o nezvestného Zoltána (†53)

V stredu vo večerných hodinách miestny obyvateľ nahlásil na polícii vo Vlčanoch, že našiel na zbúranisku mŕtvolu muža. Podľa polície by malo ísť o 53-ročného Zoltána z Vlčian, ktorého už niekoľko mesiacov v obci nevideli.

Ilustračný obrázok k článku Vo Vlčanoch našli mŕtvolu muža. Podľa polície ide o nezvestného Zoltána (†53)
Zdroj: Webnoviny.sk

Podľa oznamovateľa, mŕtveho našiel na zbúranisku starej hospodárskej budovy pod ruinami stavby pes, ktorý ho k telu doviedol. Podľa polície je momentálne na mieste vyšetrovateľ, kriminalistický technik a súdny lekár, ktorý potvrdil, že nebohý zomrel násilnou smrťou.

„Obhliadkou tela bolo zistené, že muž má v hrudníku dve bodné rany. Nebohý mal na sebe zimné oblečenie a obuté mal čižmy. Na zbúranisku bol pravdepodobne od decembra minulého roku,“ uviedla krajská hovorkyňa Božena Bruchterová.

Kriminalisti preverili a vyťažili viaceré osoby, ktoré by mohli svojimi výpoveďami vniesť do prípadu nejaký poznatok. Od utorňajšej noci polícia získavalia informácie, s ktorými bezodkladne pracovali.

„Už dnes v doobedňajších hodinách zadržali podozrivého muža a prebiehajú procesné úkony. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície zo Šale začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia,“ dodala krajská hovorkyňa Bruchterová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM