Zlatica Gregorová Rôzne

Víkend je v dohľade: Ako ho môžete využiť?

Pracovný týždeň mnohým skončil a tak je načase spriadať tie najkrajšie voľnočasové aktivity. My vám s tým pomôžeme.

Ilustračný obrázok k článku Víkend je v dohľade: Ako ho môžete využiť?
Zdroj: TASR

V Šali aj okolí je naporúdzi množstvo podujatí z kultúry, športu a zapojiť sa môžete i do čistenia svojho okolia v rámci jarného upratovania. Čítajte ďalej…

Sobota, 25. 3. 2017 17.00, 20.00 hod. Dom kultúry Šaľa

Ťapákovci

Divadelné predstavenie Divadla ŠOK spracované podľa predlohy Boženy Slančíkovej Timravy – Ťapákovci V aktuálnej divadelnej sezóne siahlo šalianske Divadlo Šok po klasike. Pod režisérskou taktovkou Viktora Vinczeho st., pripravili inscenáciu podľa predlohy Boženy Slančíkovej Timravy – Ťapákovci. Vstupné bude 7 €. Kapacita miest pre divákov je obmedzená, pretože režisér zvolil čiastočný arénový hrací priestor (diváci sedia na javisku pri hercoch). Očakávame teda, že atmosféra hry naberie silnejšie kontúry a budeme tak môcť hercom „dýchať“ na chrbát.

Do konca marca

Výstava fotografií Ervina Barcziho, Galéria Focesa Šaľa

Do konca marca si môžete pozrieť tvorbu šalianskeho fotografa Ervina Barcziho. Inšpiruje sa prírodou, pocitmi… Súčasťou výstavy sú autoportréty, portréty, krajinky, zaujímavé stavby, či detaily. Výstavu si môžete pozrieť okrem pracovných dní i v sobotu od 9.00 hod. – 12.00 hod.

25.3.2017 22.00 hod..... Dom kultúry, Šaľa

Oldies Party

Oldies Party Vás bude sprevádzať DJ BOĎO. Vstup je len pre osoby staršie ako 18 rokov. Vstupné 4,– E.

25.3. 2017 Šaľa

ČISTENIE NÁŠHO MESTA

V sobotu za môžete kedykoľvek zapojiť a pomôcť členom OZ Šaľa – Tvoje mesto s čistením násypu a lesíka od Čsl. armády smerom na Čerešňový sad. Všetky potrebné pracovné pomôcky budú k dispozícii, stačí prísť. Poďakovaním za Vašu účasť bude tričko. Odpad môžete zbierať aj samostatne, kdekoľvek v meste, na sídliskách, na násypoch, v lesíku.

25.3. 2017 9.00 – 16.30 hod. Dom ľudového bývania, Šaľa

Jarné prebúdzanie a zvieratká

Členovia klubu fotografov Terra Wag pri KS večierka v Šali Vá spozývajú na pestrú výstavu.V pri­estoroch Domu ľudového bývania uvidíte diela piatich autorov s jarnou tematikou. Počas soboty budú po nádvorí korzovať živé zvieratká, ako sliepky, aj koza a možno aj iné..z Detskej farmy Humanita v Kráľovej nad Váhom.

ŠPORT

Hádzaná

25.3. 2017 18.00 hod. , Mestská športová hala, Šaľa

Medzinárodná hádzanárska WHIL: Slovan Duslo Šaľa – Iuventa Michalovce

KINOTIPY

Kino Šaľa

Nedeľa, 26. 3. 2017 20.00 hod

Skryté zlo(The Bye Bye Man)

Nemysli na NEHO. Nevyslovuj JEHO MENO. Hrajú: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas  •  Réžia: Stacy Title  •  Scenár: Jo­nathan Penner, Robert Damon Schneck  •  Kamera: James Kniest. Keď sa partia vysokoškolákov nasťahuje do starého domu ďaleko od internátov, ani jeden z nich netuší, že sa v ňom skrýva záhadná bytosť, ktorá nepochádza z nášho sveta. Príde si po každého, kto vysloví jeho meno alebo si naňho len spomenie…

Nedeľa, 26. 3. 2017 18.00 hod.

ÚNOS Réžia: Mariana Čengel Solčanská  •  Scenár: Mariana Čengel Solčanská  •  Kamera: Laco Janošťák  • Hrajú: Rebeka Poláková, Milan Mikulčík, David Hartl, Vladislav Plevčík, Ján Greššo, Juraj Hrčka, Maroš Kramár, Ady Hajdu, Milan Ondrík, Dano Heriban, Ingrid Timková. Posledný deň prvého roku mladej slovenskej republiky sa chýli ku koncu. Všetci oslavujú. Kráľ podsvetia Efendi, aj Prezident. Iba Predseda nemá čo oslavovať. Prezident, ktorému on sám vyšliapal chodník k funkcii, odmietne vymenovať jeho šikovného Chalaniska za ministra. Prezident sa stane nepohodlným. Ako ho prinútiť počúvať, čo chce Predseda? …

Nedeľa, 26. 3. 2017 16.00 hod.

Batman LEGO® Movie(The Lego Batman Movie)

Réžia: Chris McKay  •  Scenár: Seth Grahame-Smith. Oslava na počesť gothamského Muža roka Bruce Waynea sa v okamihu zmení na chaos, keď na scénu vtrhne Joker bok po boku s partiou ničomníkov, ako sú Riddler, Catwoman či Two-Face. Temný rytier sa dáva do diela, aby sa vysporiadal s neželanými hosťami, lenže jeden z prítomných zločincov mu uniká – Lex Luthor. A spolu s ním aj dekonstruktor, tajná zbraň, ktorá by v Gothame dokázala navždy zmeniť rovnováhu síl! 

Vstupné na všetky predstavenia: 4,– Eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM