Zlatica Gregorová Rôzne

Víkend je tu čo nevidieť: S letným počasím sa dá i rôzne využiť

I keď pomaly začína uhorková sezóna, o podujatia rôzneho druhu nie je núdza. V Šali aj okolí máte niekoľko možností na relax.

Ilustračný obrázok k článku Víkend je tu čo nevidieť: S letným počasím sa dá i rôzne využiť
Zdroj: TASR

Počas najbližšej soboty a nedele môžete vyraziť do prírody, k vode alebo aj do šalianskeho kina. Vo Veči je nainštalovaná zaujímavá výstava o prírode.

KULTÚRA & ZÁBAVA

8. – 10.6.2017 (streda – sobota) Veča

VÝSTAVA „POĽOVNÍCTVO A OCHRANA PRÍRODY“

Organizátorom je Poľovnícke združenie Agačáreň. Výstavu si môžete pozrieť v priestoroch Domu kultúry vo Veči. Otvorené je od 9:00 – 18:00 hod.

11. 6 . 2017 18.30 Močenok

Koncert UKF

Akademický zbor PF UKF v Nitre sa Vám predstaví v miestnom kostole. Koncert organizuje Farský úrad sv. Klimenta v Močenku. V programe zaznejú organ, saxofón i perkusie.

11.6. 2017 Močenok

Výchovný koncert

Splnený sen Majka Korčuľku organizuje Základná škola v Mčenku. Kultúrne podujatie sa uskutoční v nedeľu 11. 6. 2017 o 16.00 hod., v miestnom kultúrnom dome.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

Sobota, 10. 6­. 2017 – 11.6. 2017 20.00 hod.

Múmia(The Mummy)

Múmia verzus Tom Cruise. Hrajú: Tom Cruise, Russell Crowe, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Javier Botet, Courtney B. Vance  •  Réžia: Alex Kurtzman  •  Scenár: Billy Ray, Jon Spaihts  •  Hudba: Brian Tyler Múmia verzus Tom Cruise. Štúdio Universal pripravilo svojim fanúšikom impozantný filmový zápas, v ktorom sa stretnú dve legendy. Tento súboj bude mať podobu výpravného akčného dobrodružstva, ktoré má byť prvým dielom veľkolepej série, ktorá nás zavedie do sveta bohov a monštier. Pred dvetisíc rokmi v Egypte sa veľmi ambiciózna princezná Ahmanet (Sofia Boutella) chystá na prevzatie vlády v krajine po svojom otcovi a pre naplnenie svojho cieľa sa neváha spojiť s temnými silami a vykonávať veci, z ktorých tuhne krv v žilách. Za svoje činy bola potrestaná mumifikáciou zaživa a pochovaná tak, aby ju nikto nenašiel. O dvetisíc rokov neskôr sa v mieste jej večného odpočinku ocitli dobrodruh Nick Morton (Tom Cruise) a archeologička Jenny Halsey (Annabell Wallis).

Sobota, 10. 6­. 2017 – 11.6. 2017

Baby šéf(Boss Baby)

Réžia: Tom McGrath  •  Scenár: Michael McCullers Režisér filmu Madagaskar Tom McGrath vás pozýva do kina na animovanú komédiu Baby šéf, v ktorej sa zoznámite s veľmi zvláštnym bábätkom. Nosí totiž elegantný oblek s kravatou, hovorí hlbokým hlasom a má vždy „po ruke“ zásobu nemiestnych vtipov. A tiež sa správa ako tajný agent. To si veľmi rýchlo všimne jeho starší brat Tim, ktorý z jeho príchodu do rodiny veľmi veľkú radosť nemá. Doteraz bol jedináčikom, ktorý mal všetku rodičovskú lásku, a to mu samozrejme vyhovovalo. Naviac sa zdá, že rodičia si nič zvláštne na novom prírastku nevšimli. A tak sa Tim snaží odhaliť túto záhadu. Baby šéf je v skutočnosti veľký boss. Navonok síce pôsobí ako milé bábätko, ale vo svojom vnútri je to skúsený biznismen posadnutý obchodnými úspechmi. Pracuje pre organizáciu BabyCorp a jeho hlavným poslaním je zistiť, prečo deti prehrávajú na trhu rodičovskej lásky. Kým lásky k deťom ubúda a podiel BabyCorp na trhu klesá, o to rýchlejšie rastú výsledky konkurenčnej spoločnosti Šteňa a. s. Tá namiesto detí presadzuje do rodín malých chlpatých domácich maznáčikov. Jej zakladateľ Francis E. Francis si môže byť spokojný a veriť, že deti z biznisu s láskou úplne odstráni.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM