Peter Štrbo Rôzne

Víkend halových turnajov

Športoví priaznivci zo Šale si cez víkend prídu na svoje. Futbalové tímy z regiónu si zmerajú sily na tradičnom TIBI CUP-e, hádzanárov Šale čaká zase medzinárodná konfrontácia na turnaji GERA CUP.

TIBI CUP

Do poslednej chvíle sa nevedelo, či sa dvanásty ročník populárneho halového turnaja vôbec uskutoční. Tradícia našťastie bude pokračovať a regionálne futbalové tímy sa tak budú môcť opäť konfrontovať na majstrovstvách okresu v halovom futbale. Zmenilo sa však miesto konania podujatia, mestskú športovú halu nahradí športová hala pri Spojenej škole v Šali-Veči. Turnaj sa začína zajtra (21.1.) o 9:00. V skupine „A“ sa predstavia tímy Dlhá nad Váhom, Horná Kráľová, Dolné Saliby, Šaľa st. dorast, Hájske, v „béčku“ si zmerajú sily K//ráľová nad Váhom, Tešedíkovo, Trnovec nad Váhom, Selice a Diakovce. //

GERA CUP

HKM Slovan Duslo Šaľa organizuje cez víkend (21.-22.) už štvrtý ročník medzinárodného turnaja mužov GERA CUP, ktorý vznikol na počesť dlhoročného trénera mužov a žien Jozefa Geru. Dvojdňového turnaja sa okrem domáceho HKM Slovan Duslo Šaľa zúčastnia SZESE Győr, české celky Tatra Kopřivnice a TK Brno a elitný slovenský klub MŠK Považská Bystrica. Na turnaji mal účinkovať aj ŠTART Nové Zámky, ten však podľa najnovších informácii napokon nepricestuje a otázne je ešte, či sa ho podarí narýchlo nahradiť, alebo sa bude upravovať model súťaže. V sobotu (od 10:00) sa odohrajú zápasy v základných skupinách, v nedeľu (od 9:00) sa bude hrať o konečné umiestnenie (zápasy o 1., 3. a 5. miesto).

Veľké turnaje sa neorganizujú v našom meste každý víkend, teraz máte na výber dokonca z dvoch. Športoví priaznivci tak majú cez víkend o program postarané.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM