Zlatica Gregorová Rôzne

Veľkonočný víkend je pred nami: Pozrite si naše redakčné tipy

Je veľa spôsobov, ako stráviť prichádzajúce sviatky jari. Okrem pletenia korbáčov a maľovania kraslíc môžete vybehnúť i do mesta.

Ilustračný obrázok k článku Veľkonočný víkend je pred nami: Pozrite si naše redakčné tipy
Foto: Zlatica Gregorová

S príchodom sviatkov a počtom voľných dní je namieste otázka, ako ich čo najlepšie stráviť. My sme pre vás vybrali akcie, ktoré by ste si nemali nechať ujsť.

Futbal

15. 4. 2017 16.00 hod. Futbalový štadión, Šaľa

III. Tipos futbalová liga

FK Slovan Duslo Šaľa – ŠK Gabčíkovo

Veľkonočné kinotipy Kina Šaľa

Sobota, 15. 4. 2017 20.00 hod.

Rýchlo a Zbesilo 8(The Fate of the Furious)

Rodina sa rozpadla!

Réžia: F. Gary Gray  •  Kamera: Stephen F. Windon  •  Hrajú: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Charlize Theron, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Kristofer Hivju, Eva Mendes, Jordana Brewster, Marko Caka, Scott Eastwood, Branislav R. Tatalovic, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren Dominic Toretto (Vin Diesel) opäť exceluje. V jednej z najúspešnejších filmových sérií všetkých dôb je síce možné čokoľvek, ale toto je viac než automobilové zoskoky padákom, prelety áut medzi mrakodrapmi, alebo ťahanie obrieho trezoru ulicami Ria. Rýchlo a zbesilo 8 rozhodne nepôjde na neutrál…

Sobota, 15. 4. 2017 17.30 hod.

Chatrč(The Shack)

NIKDY NIE SI TAK SÁM, AKO SI MYSLÍŠ

Réžia: Stuart Hazeldine  •  Scenár: John Fusco, Andrew Lanham, Destin Daniel Cretton, William P. Young (román)  •  Hrajú: Sam Worthington, Octavia Spencer, Radha Mitchell, Tim McGraw Film CHATRČ je adaptáciou knihy Williama P. Younga, ktorá oslovila milióny čitateľov po celom svete a mnohým z nich zmenila život. Ide o príbeh, ktorý mnohým ľuďom utíšil duchovný hlad a odpovedal na odvekú otázku, prečo Boh neurobí niečo s bolesťou a zlom tohto sveta. Mack Phillips (Sam Worthington) za tragických okolností príde o svoju milovanú dcérku Missy. V stave hlbokého zúfalstva dostáva list, v ktorom ho Boh pozýva na stretnutie presne tam, kde sa tragédia odohrala…

Sobota, 15. 4. 2017 16.00 hod.

Balerína(Balle­rina)

Nevzdávaj sa svojich snov.

Réžia: Eric Summer, Éric Warin  •  Scenár: Carol Noble, Eric Summer, Laurent Zeitoun  •  Hrajú: Carly Rey Jepsen, Dane DeHaan, Elle Fanning, Meddie Ziegler  •  Dabbing: Denisa Dopiráková, Daniel Fischer, Štefan Kožka, Vladimír Kobielsky, Jana Valocká, Sveťo Malachovský. Malá Felicia vyrastá na francúzskom vidieku bez vlastnej rodiny a vášnivo miluje tanec. Spolu so svojím najlepším kamarátom Victorom, ktorý sa chce stať veľkým vynálezcom, vymyslia riskantný plán ako utiecť zo sirotinca. Túžia sa dostať do Paríža, veľkého mesta plného svetiel, v ktorom práve vyrastá Eiffelova veža. Felicia musí zabojovať ako nikdy predtým, prekonať samu seba a poučiť sa z vlastných chýb, aby si splnila svoj najväčší – stať sa primabalerínou v Parížskej opere.

Vstupné na predstavenia: 4 eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM