Peter Štrbo Kultúra

Večianske slávnosti sa vracajú k Tescu

Už o dva týždne sa uskutoční tradičné májové podujatie, Večianske slávnosti. Po ročníku, ktorý sa uskutočnil na Pribinovom námestí sa podujatie opäť vracia na svoje tradičné miesto - parkovisko pri Hypermarkete Tesco.

Večianske slávnosti sa uskutočnia v sobotu 14. mája a Mestské kultúrne stredisko Šaľa pripravilo pre návštevníkov podujatia veľmi zaujímavý program. Podľa vyjadrení pracovníkov MsKS čaká návštevníkov deň nabitý hudbou a zábavou. Slávnosti odštartujú tesne pred obedom detským blokom, ktorý zavŕši vystúpenie detskej dychovky zo základnej umeleckej školy. V ľudovom rytme sa bude pokračovať aj popoludní, kedy sa predstaví zoskupenie Kotlárovci. Po nich preberie štafetu domáca kapela Imrichova Klebeta. Podvečer už bude patriť bývalému „superstáristovi“ Martinovi Konrádovi, ktorého vystrieda Olympic Revival s nestarnúcimi hitmi legendárnej českej kapely. Zlatým klincom bude bezpochyby vynikajúci Polemic. Túto kapelu Šaľania dôverne poznajú, nakoľko sa tu predstaví už po niekoľký krát a určite si ju nenechajú ujsť ani tentoraz. Skupinu Nocadeň taktiež netreba nikomu obzvlášť predstavovať. Kvalitné podujatie zavŕši ľudová zábava v podaní hudobnej skupiny **Laci Band. **

Večianske slávnosti sa vždy tešili veľkej popularite a zúčastnilo sa ich aj množstvo „cezpoľných“. Vďaka kvalitnému programu je veľký predpoklad, že tomu tak bude aj 14. mája 2011 a návštevníci sa postarajú o výbornú atmosféru.

Foto: ilustračné, archív Šaľa24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM