Zlatica Gregorová Samospráva

V Šali vzniknú nové byty: V priestoroch trhoviska ich pribudne až štrnásť

Onedlho sa v meste uskutoční stavebné konanie. Jeho predmetom bude výstavba nových bytov.

Ilustračný obrázok k článku V Šali vzniknú nové byty: V priestoroch trhoviska ich pribudne až štrnásť
Foto: Zlatica Gregorová

Nových bytov bude štrnásť. Vzniknú na pôde polyfunkčného objektu – trhoviska. To sa nachádza pri vstupe do mesta.

Polyfunkčné trhovisko je objektom, ktorý má jedno podzemné a dve nadzemné podlažia. Na prvom nadzemnom podlaží sa podľa plánu uskutočnia stavebné úpravy. Priamo tu vzniknú nové byty. Potrebné stavebné úpravy nebudú obmedzovať vstup na vyššie poschodie. Samozrejmosťou každého novovybudovaného bytu bude vlastný elektrický bojler a tiež regulátor elektrického podlahového kúrenia.

Ako informuje web mesta Šaľa: „20 vyhradených parkovacích miest sa zhotoví na existujúcej spevnenej ploche, na ktorej sa vyznačí zvislé a vodorovné dopravné značenie. Povrch tvorí betónová plocha na nepriepustnom podklade. Umiestnenie kontajnerov na odpad bude na vyhradenom mieste pre všetky kontajnery prevádzok objektu pri vstupe do pozemných garáží na juhozápadnej strane budovy.“

V súvislosti s plánovaním prebudovaním priestorov polyfunkčného trhoviska Mesto Šaľa oznámilo začatie stavebného konania. To sa uskutoční začiatkom februára. Už v pondelok 6. februára 2017 o 9.00 hod. sa bude konať stretnutie pozvaných účastníkov stavebného konania v priestoroch Mestského úradu v Šali, konkrétne na stavebnom úrade. Tu sa všetci zúčastnení budú môcť vyjadriť k plánovaným stavebným úpravám.

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Šaľa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM