Zlatica Gregorová Kultúra Rôzne

V Šali sa chystá veľká akcia: Bude ňou špeciálna dražba

Základná umelecká škola pokračuje vo svojej tradícii. Tak, ako posledných päť rokov, i teraz usporiadajú jednu zaujímavú aukciu.

Ilustračný obrázok k článku V Šali sa chystá veľká akcia: Bude ňou špeciálna dražba
Zdroj: TASR

Býva milým zvykom, že žiaci, navštevujúci odbory Základnej umeleckej školy v Šali, chcú potešiť rodičov, ale aj verejnosť a prezentovať sa tým, čo sa naučili. V novembri prichádza čas na umenie vo výtvarnej podobe. Žiaci tohto odboru spolu so svojou učiteľkou Ľudmilou Marček usporiadajú Predvianočnú aukciu diel. Pôjde už o 6. ročník podujatia, ktoré sa koná v rámci 65. výročia vzniku šalianskej umeleckej školy, ktoré oslávila v tomto roku.

V budove výtvarného odboru na Hlavnej ulici v Šali v stredu 29. novembra 2017 od 17. 00 hod. prebehne „licitácia“ diel žiakov. "Počas predvianočnej aukcie bude vystavených 40 – 50 diel našich žiakov. Chceme, aby sme sa my, aj naši návštevníci dobre zabavili. Tak, ako aj po iné roky sa aukcia uskutoční formou divadelného predstavenia,“ uviedla učiteľka výtvarného odboru zo ZUŠ v Šali, Ľudmila Marček.

Veselo aj účelne

Zaujímavá približne jeden a polhodinová akcia bude mať svoj účel. A síce taký, že výťažok z toho, čo sa podarí organizátorom predať, poslúži na ďalšiu činnosť „zuškárov“. Počas akcie sa budete môcť aj občerstviť. Organizátori sa tešia na vašu účasť a už v tejto chvíli sú si istí, že o príjemnú zábavu nebude núdza.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM