Zlatica Gregorová Samospráva

V Šali odovzdajú ceny športovcom: Kto prítomných poteší v kultúrnom programe?

Opäť sa blíži čas, kedy sa predstavitelia nášho mesta aj reprezentanti zídu pri slávnostnej príležitosti. Už v marci zažijú príjemné okamihy.

Ilustračný obrázok k článku V Šali odovzdajú ceny športovcom: Kto prítomných poteší v kultúrnom programe?
Foto: Zlatica Gregorová

Tí naj športovci, tréneri aj funkcionári dostanú ceny za uplynulý rok. To, či medzi nimi bude aj váš favorit, sa dozviete už koncom marca.

Šesť kategórií

Tradičné podujatie usporiada Mesto Šaľa a Asociácia telovýchovných jednôt a klubov okresu Šaľa. Tieto slávnostné okamihy sú pomyselnou čerešničkou na torte v športovom živote nášho mesta. Počas aktívnej sezóny sa jednotlivci alebo tímy snažia o splnenie mét a cieľov, ktoré si predsavzali. Litre potu, kopce času a vytrvalosť stoja šalianskym športovcom za to, aby seba a svoje mesto čo najlepšie reprezentovali. Zúčastňujú sa domácich aj zahraničných podujatí a dosahujú skvelé umiestnenia, dokonca prekonávajú rekordy, ktoré neostávajú nepovšimnuté.

Do 12. januára 2018 ste svojho naj človeka mohli navrhnúť aj vy, v niektorej z týchto šiestich kategórií: Dospelí – kolektívy, Dospelí – jednotlivci, Mládež – kolektívy, Mládež – jednotlivci, Tréneri, Funkcionári a Osobitné ocenenie.

Prípravy vrcholia

Šalianska radnica už usilovne pripravuje všetko pre Vyhodnotenie úspešných športovcov, trénerov a funkcionárov za rok 2017. Uskutoční sa 27. marca 2018 o 17.00 hod. v priestoroch šalianskeho kultúrneho domu. O tom, v akom štádiu sa príprava podujatia momentálne nachádza, informovala pracovníčka Referátu pre kultúru a šport na MsÚ v Šali Martina Čižmáriková členov Komisie mládeže a športu pri MsZ na ich nedávnom zasadnutí.

Voltíž aj saxofón

Martina Čižmáriková okrem iného prezradila to, ako sa prítomní hostia zabavia. Ako povedala: „V rámci kultúrneho programu vystúpi populárna Ivana Porubská, ktorá zaspieva a zahrá na saxofóne. Moderátormi podujatia budú Angela Čizmadiová a Jozef Sklenár.“ Ako ďalej Martina Čižmáriková dodala, počas oceňovania naj šalianskych športovcov, trénerov aj funkcionárov sa predvedú aj voltižéri z OZ Farao Trnovec nad Váhom na barelovom trenažéri.

O niekoľko dní sa teda verejnosť dozvie, kto získal najväčší obdiv za vlaňajší športový výkon alebo za iný pozoruhodný počin v tejto oblasti.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM